O scrisoare adresată bărbaților, care merită a fi citită și de femei

O scrisoare adresată bărbaților, plină de inspirație și tandrețe, care merită citită de ambele sexe.

Sincer vorbind, am scris acest text nu azi seara și nici ieri dimineața. Îl aveam la mine de ceva timp, însă, în pofida acestui fapt, el nu își pierde din actualitate. Cu această dragoste și căldură din scrisoare vreau să mă împart astăzi. Acest text nu a fost făcut pentru o ocazie specială sau pentru cineva anume. E o încercare de a povesti tuturor despre toate și de a ajuta pe alții să se regăsească în această scriere.

Dragi bărbați – sînteți adorabili. Iar admirația mea crește cu fiecare faptă nobilă pe care o faceți.

Sînteți mai puternici!

Îmi este destul de dificil să deschid mereu ușile uriașe de la market,ca să nu mai vorbim de pungile pline și alte greutăți pe care trebuie să le car. Iar voi o faceți cu atîta ușurință încît pare că sacoșa are 2 kg, și nu toate cele 20. Poate că și vouă vă este greu, însă la sigur puteți ridica mai multe kg ca mine. Mă ridicați și pe mine dacă e nevoie.

Îmi cad mîinele cînd trebuie să duc sticlele de cîte 9 litri de apă, pe cînd fratele meu le ridică pînă la etajul trei zîmbind, de parcă nu-ar fi nici un efort. Și sînt sigură că atunci cînd vă este greu, tăceți despre aceasta, ca să nu ne fie greu și nouă. Și atunci cînd ne cuprindeți la pieptul vostru cu toată afecțiunea voastră, tot mai puternici rămîneți. Fiindcă ne simțim mici în brațele voastre, fiindcă ne simțim protejate.

Fară pic de îndoială, cu siguranță sînteți mai puternici!

De mici copii știți că toți vor avea mari așteptări de la voi, că veți avea multe obligații. Iată de ce voi mereu vă dezvoltați abilitățile de lider pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Viața voastră e ca o luptă în care trebuie să vă realizați, să vă întrețineți familia și să vă asigurați viitorul. Pur și simplu nu puteți să vă permiteți să rămîneți în urmă și niciodată nu vă adaptați la situațiile ce nu corespund cerințelor voastre. Voi mereu mergeți spre succes și îl dobîndiți. Iar un bărbat de succes e sexy, credeți-mă. După el ești gata să mergi și la capătul pămîntului. Anume pe un astfel de bărbat vrei să-l susții în toate începuturile și ideile lui. Voi niciodată nu veți trăi pe spinarea cuiva. Voi singuri vă decideți viața.

Sînteți foarte îndrăzneți!

Poate că și pe voi vă trece frigul pe la spate cînd priviți un horror, însă nu arătați asta, ci din potrivă, rîdeți în hohote și reușiți și pe noi să ne consolați. Mai mult decît atît, sînt sigură că e greu să-ți depășești frica și să faci cunoștință cu o fată pe stradă, însă voi o faceți cu brio.

Și credeți-mă că toate femeile apreciază acest gest, însă unele roșesc imediat și nu mai sînt în stare să scoată un cuvînt. Altele însă pot să vă trimită la dracu fără a ezita prea mult timp… La sigur că vor povesti și prietenelor despre cum un oarecare a încercat să o agațe, fiindcă s-a simțit apreciată într-un fel. Nu vă temeți să vă apropiați de noi. Nu mușcăm!

Uneori, noi singure ne dorim aceasta. Nu mă îndoiesc pentru nici o secundă că e colosal de greu să săruți primul o fată. Însă vă depășiți frica și o faceți! Ce fac dacă ceva nu merge cum trebuie? Și dacă nu îi va plăcea? E de neînchipuit cîte semne de întrebare aveți în cap în asemenea momente. Probabil iată de ce unii din voi se tem să se apropie prea tare, fiindcă aceasta impune o responsabilitate enormă și cît mai multă inițiativă.

Sînteți mai răbdători

Fiindcă sînteți rezistenți la toate nazurile noastre, excesele de isterie și la toate scandalurile. Și vă puteți păstra calmul în asemenea momente, chiar dacă fierbe totul în voi de mînie. Sîntem greu de înțeles, însă voi încercați din toate răsputerile. Ne place cînd ne vorbiți nouă despre noi. Fiindcă uneori nici noi nu ne mai înțelegem, iar voi ne ajutați să o facem.

Aveți puterea să tolerați mania noastră pentru toate jurnalele de modă, petru toate hainele și mărunțișurile fancy pe care le cumpărăm și de care nu avem nevoie și la sigur răsuflați greu cînd vedeți că o jumătate de baie e ocupată de tot soiul de borcănașe cu soluții speciale, de creme și geluri și etc. și nu ne reproșați nimic. Și anume prin aceste atitudini ne demonstrați puterea caracterului vostru, fiindcă nu vă speriați cînd ne vedeți cu o mască verde pe față sau cine știe.

Sînteți foarte deștepți

Vă descurcați în economie, fotbal, jurisprudență, mașini, chimie organică, aparate foto, puteți repara practic orice. Știți unde se află procesorul și încă o mulțime de lucruri importante.

Voi rețineți în memorie numele fotbaliștilor echipei națioanale din Honduras,numele unor regizori britanici de care niciodată nu am auzit, genuri de diferită muzică, anul de ieșire a Mercedesului care a trecut în stradă pe lîngă voi și dacă depuneți un pic de efort puteți să vă amintiți și data nunții.

Iubim extrem de mult bărbații deștepți. Evident, nu ne este interesant chiar tot însă e de admirat faptul ca sînteți avizați în atîtea chestii complicate.

Sînteți foarte nobili și educați

Ne dați mîna atunci cînd ieșim din transportul public, ne deschideți ușa, ne ajutați să ne lăsăm haina. Aceaste gesturi sînt extrem de plăcute, chiar dacă peste un oarecare timp ne deprindem și nici nu le mai observăm. Știți la sigur că nu sînteți obligați să veniți la noi noaptea cu taxiul prin dubioase străzi, să vă scoateți sacoul ca să ne încălziți rămînind doar în cămașă, să ne petreceți pînă acasă, însă o faceți tot timpul și sîntem recunoscătoare pentru aceasta.

Posedați puterea și o mînuiți perfect

Atunci cînd aveți bani (iar voi, nu știu de ce, mereu îi aveți) nu îi aruncați pe nimicuri, ci faceți economii și îi cheltuiți cu grijă. Puteți să ne protejați și să aveți grijă de noi. Voi mergeți cu noi la teatru, chiar dacă nu mereu doriți aceasta și depuneți tot efortul să nu adormiți acolo, iar înainte de o cină la restaurant chiar încercați să învățați la ce dracu servește acea misterioasă furculiță.

Gătiți gustos

Și noi gătim delicios,însă voi ne întreceți,din simplul motiv că gătiți anume voi.

Sîntem diferite de voi

Sîntem atît de diferiți încît ar părea că sîntem de pe diferite planete.

Avem mîinile mai mici, naștem copii, gîndim în alt mod, putem face scandaluri din nimic și să vă jucăm pe nervi. Nu prea ne descurcăm în situații dificile, multe nu le înțelegem, ne simțim neajutorate adesea și iată anume de ce ne bucurăm de ajutorul vostru.

Cu voi e mai ușor. Ne plac momentele cînd sînteți interesați de noi, cînd ne spuneți cuvinte dulci, cînd ne faceți cadouri mici și mari. Noi iubim florile, iubim să complicăm lucrurile, sîntem foarte sensibile și putem să începem să plângem în orice moment.

Poate că niciodată nu vă vom înțelege perfect, însă vă iubim extrem de mult, dragii noștri bărbați.

Sursa: novapost.ro