O poveste emoționantă care te va provoca să te întrebi: „Oare poate fi iertată trădarea?”

Un tânăr a reuşit să îşi găsească mama. E o istorioară extrem de emoţionantă. El a depus foarte mult efort şi a cheltuit o groază de bani, dar în schimb a găsit-o.

A avut loc mult aşteptata întâlnire, un moment atât de mişcător. Mama a cuprins fiul pe care îl abandonase la un orfelinat, când acesta era doar un copilaş de 3 ani. Aşa au fost circumstanţele. Aceasta e fraza preferată a oamenilor care vând şi trădează.

De ce bunicii noştri au putut ţine piept foamei şi războiului? De ce ai au avut rezistenţa şi puterea să-și țină copiii aproape?

Ei bine, următoarele evenimente au fost departe de cele aşteptate. Mama a început să ceară bani de la fiu, cică are nevoie. Iar rugămintea în scurt timp a ajuns la şantaj.

Soarta nu a fost prea indulgentă cu ea. Peste câteva săptămâni a căzut în stare de ebrietate într-o fântână. A fost găsită alături de partenerul cu care se afla în concubinaj.

Tânărul afirmase că nu a simţit moartea mamei, întrucât s-a simţit orfan toată viaţa sa.

Să luăm drept exemplu o altă situaţie reală. Soţul şi-a părăsit soţia şi cei doi copii. A luat din casă totul, până şi vesela. Şi-a bruscat violent soţia şi a plecat. Femeia tot spera că el se va răzgândi, că îi va părea rău şi se va întoarce. L-a aşteptat astfel 15 ani.

Şi el a venit, cum altfel? Atunci ea, mama a doi copii, o femeie lucrătoare şi puternică – a văzut în faţa ochilor o parodie mizerabilă a unui bărbat. Care pe lângă toate mai cerea insistent bani.

Aici istorioara precedentă se repetă. Au început tot felul de presiuni şi cereri insistente.

Concluzia e că omul care a fugit şi a trădat se poate reîntoarce. Acest lucru se întâmplă adesea. El va veni cu tot soiul de intenţii.

Dar are sens să cauţi o mamă care nu a întrebat de tine 20 de ani? Oare trebuie iertat un bărbat care şi-a părăsit copiii?

Poţi să dai mâna cu omul care te-a vândut fără să clipească?

Natura umană nu poate fi schimbată. Din moment ce a fost în stare să facă un lucru atât de mişelesc, persoana dată va fi capabilă de fapte şi mai odioase. Fapte ostile care nu trebuie să fie îndreptăţite niciodată.

Sursa :