O modalitate simplă și eficientă de a salva relația, recomandată de specialiști

În timpul unui studiu efectuat de savanţii americani, a fost descoperită o modalitate extrem de simplă de a salva relațai sau mariajul, care se află la marginea prăpastiei.

Cuplul trebuie să vorbească despre noutăţile frumoase ale zilei, înainte de culcare.

S-a descoperit că toate cuplurile pentru care acest lucru a devenit o obişnuinţă, treceau prin mult mai puţin stres decât celelalte perechi.

În rezultatul acestei schimbări calitative, cuplurile micşorau considerabil nivelul predispunerii la bolile psihologice, precum sunt stresul şi insomnia.

Rezultatul acestui studiu subliniază încă o dată valoarea atmosferei pozitive, dominante, în cadrul unei relaţii inter-umane.

Acest pozitivism poate fi atins prin intermediul unui efort reciproc minimal, dar avantajul lui constă în construirea comună a unei stări sufleteşti sănătoase şi favorabile, pentru evoluţia calitativă a relaţiei, afirmă savanţii de la Universitatea Gonzaga.

Alţi savanţi au mai demonstrat că este nevoie să ne împărtăşim regulat cu partenerul grijile noastre sufleteşti, pentru a crea o stabilitate spirituală în relaţie.

Totuşi, noi vă propunem să ţineţi cont și de ultimele cercetări, care pun accent, mai ales, pe efectul benefic al informaţiei pozitive, împărtăşite înainte de somn.

Dacă veţi urma acest sfat, în scurt timp veţi beneficia de o relaţie spirituală şi sexuală calitativă şi, drept efect, de îmbunătăţirea sănătăţii fizice şi psihologice al amândurora. 

Sursa :