fb

O istorioară haioasă care-ți va demonstra că tinereţea e o stare a sufletului

Zilele trecute am fost martoră la un moment comic și în același timp plin de căldură. El mi-a confirmat gândul că e atât de bine și necesar să-ți trăiești fiecare clipă a vieții.

O doamnă în vârstă de 80 de ani, îmbrăcată într-o rochie extravagantă, cu cercei coloraţi şi mari, cu unghiile îngrijite și extrem de îndrăzneaţă vorbeşte la telefon, chiar la intrarea într-un local.

Vorbea tare şi vioi, făcând tot felul de gesturi pentru o exprimare mai clară.

– Draga mea, îţi vorbesc serios, eu chiar te înţeleg perfect. Am fost şi eu în astfel de situaţii. Dar de ce te învinovățești? De ce să-ți faci inimă rea? Nepoţii te vor conduce până la peron, apoi te vor ajuta să urci în vagonul necesar.

Sunt sigură că te vor duce chiar până la scaunul menționat pe bilet. Va fi incomod să mergi, dar nu durează o veşnicie.

Nici nu vei reuşi să clipeşti că te vei găsi din nou la o altă gară. Iar dimineaţa, eu cu fetele te vom întâmpina şi te vom aşeza într-un taxi.

Ce spui? Care ani, dragă? Nu înţeleg nimic, zici că nu sunt acei ani dinainte? Să fim serioşi. Dragă! Dacă nu sunt anii cei de atunci, la ce bun te mai ridici din pat?

Scumpo, unicul lucru pe care trebuie să îl faci e să stai calmă. Să stai culcată, să bei şampanie şi, din când în când, să dai semne că vrei să ţi se umple paharul.

Nimic mai mult, e vârsta perfectă. Savureaz-o!

Advertisement

Pe bune, savurează viața, indiferent ce vârstă ai.

Source :

fit4brain