fb

O întâmplare care mi-a schimbat viața: „Astăzi am salvat un cuplu de tineri căsătoriți de la divorț”

În una din călătoriile mele am întâlnit un cuplu de tineri căsătoriți care se certau groaznic. Era o ceartă în toată regula: telefon aruncat, strigăte, replici tăioase de genul „Du-te dracului! Plec, iau și fiul cu mine„. După care au urmat lacrimile femeii și tăcerea bărbatului. O situație cunoscută mie: după o vacanță lungă, o ceartă între două persoane obosite, dintre care una era într-o criză existențială.

În tot acest timp discutam la telefon. Persoana cu care vorbeam, auzind tot ce se întâmplă în vagon, mă întreabă ce se întâmplă.

I-am răspuns că uite, chiar în fața ochilor mei un bărbat devine liber. „Îți imaginezi, încă puțin, cinci minute și gata! Bine, încă două luni până la divorț, nu e mult timp. Eu sunt alături de ei… Nu, nu știu despre bunurile materiale… Da, au un copil… Dar asta nu mă sperie, doar 25% din salariul lui vor merge pe alimente… Da, e drăguț… Da, îmi place

Cei doi imediat s-au liniștit, căci acum aveau o altă grijă: eu. Am spus toate aceste lucruri zâmbind bărbatului din fața mea, iar acesta mi-a zâmbit reciproc. După ce și-a schimbat locul, lăsând soția singură pe scaun, mi-a mai zâmbit de câteva ori. Soția lui a mai plâns ceva timp, s-a ridicat, mi-a arucat o privire tăioasă și s-a așezat alături de soțul ei, unde a început să-i vorbească dulce, sărutându-l pe gât. Când au ieșit din vagon, ea îl ținea strâns de mână, aruncaându-mi câteva priviri răutăcioase.

Iar eu… o zână adevărată. Am salvat un cuplu de la divorț!

Source :

adme