O femeie puternică nu va implora niciodată. Ea pur și simplu va pleca!

Multe femei s-au ciocnit cu astfel de situații.

Îți place de un tip. Se pare că și el te place. Vă plimbați, simți acei fluturi în stomac și deja visezi să-i fii soție, iar el – dispare brusc. Rămâi singură, disperată. Inventezi tot felul de scuze pentru care nu te place.

Ți se pare că totul funcționa perfect, iar el nu te mai sună. Arzi de dorință să-i scrii un mesaj în care să-i spui cât de bine v-ați simțit împreună. Dar, te rog, nu o face! Se va speria și mai mult, crezând că ești obsedată.

De ce să nu procedezi ca și el? Când îmi amintesc că am trăit și eu astfel de experiențe, regret că am fost încăpățânată și am pierdut timpul pe oameni care, pur și simplu, nu meritau.

De fapt, toate au fost doar semne care-mi spuneau: „Fugi!”. Dar, orbită de dragoste, nu am observat că, de fapt, el a fost cel care a plecat.

O femeie adevărată și puternică nu va implora niciodată, ci va pleca la momentul potrivit.

Este timpul să nu mai facem aceste greșeli. E timpul să nu ne mai agățăm de bărbații care stau cu un picior în afara relației. Viața este prea scurtă și există o mulțime de bărbați extraordinari.

Femeile puternice nu cer și nu cerșesc. Ele pleacă când simt că nu mai sunt dorite. Dacă nu înțelegi care este acel moment, iată câteva semne:

Nu-și găsește timp pentru a te vedea. Indiferent cât de ocupat este, dacă-și dorește, va găsi întotdeauna o modalitate. Când începe să caute scuze, e timpul să-ți găsești pe altcineva.

Se comportă ca și cum nu-i pasă. Cel mai frumos lucru la bărbați este că, majoritatea dintre ei sunt foarte ușor de înțeles – nu sunt la fel de complicați ca și femeile.

Fii atentă la felul în care se comportă, nu aștepta vreo schimbare, ci confruntă realitatea.

Sursa :