O femeie puternică mereu va cere aceste 7 lucruri într-o relație

O femeie devine puternică prin lecțiile pe care le învață, prin greutățile peste care trece, prin fiecare experiență care o ajută să evolueze, să înțeleagă lucruri importante. Atunci, ea nu va mai permite relații de ocazie. Atunci ea va cere aceste lucruri:

1. Fidelitate. Ea nu va accepta altă formulă, scuze ieftine sau pretexte. Odată ce doi oameni sunt într-o relație, ei trebuie să fie fideli unul altuia. În caz contrar, nu au de ce să mai fie împreună.

Fidelitatea nu este un moft pentru o femeie puternică. Nu poți să interpretezi comportamente, spunând că este ultima dată. Dincolo de trădate nu există decât evadarea din relație. Ea va comunica foarte clar la începutul relației acest moment.

2. Respect. De aici pornesc toate relațiile funcționale, sănătoase. Nu există situație de mijloc, momente de lașitate, de neîncredere. Fie respecți omul de alături, acționând corect de fiecare dată, fie nu îl respecți deloc. În cazul unui comportament urât, soluția este simplă.

Ea a trecut prin experiențe grele, dureroase, atunci când o persoană s-a folosit de sinceritatea ei, când i-a călcat în picioare demnitatea. Acum nu mai permite nimănui să o trateze nedemn, nici măcar omului iubit.

3. Comunicare. Pentru a depăși orice moment complicat este nevoie de o comunicare sinceră, transparentă, corectă. Este nevoie de multă deschidere și empatie. Ea va insista ca aceste discuții să aibă loc în mod regulat.

4. Siguranță

Ea va alege să fie cu un bărbat pentru maturitatea lui emoțională, pentru siguranța și stabilitatea pe care le va găsi în relație. Va cere asumare și responsabilitate, o atitudine corectă față de sine și față de ceea ce construiesc în doi.

Fără siguranța zilei de mâine, fără încrederea că drumul pe care merg împreună este corect, nimic nu poate funcționa. Vor apărea momente de incertutidine, de instabilitate, de neliniște, ceea ce o femeie puternică nu poate accepta.

5. Empatie. Și femeia puternică are nevoie de înțelegere, de susținere și acceptare. Alături de omul potrivit ea poate iubi enorm, ea va oferi tot ce are mai bun, folosindu-se de experiențele acumulate în trecut, pentru a îmbrățișa povestea omului drag.

6. Libertate. Există doi oameni implicați în relație, deci sunt două feluri de a fi, două povești, două lumi. Există relația și există viața fiecăruia, cu dorințe personale, cu pasiuni și scopuri. Femeia puternică nu va accepta să se simtă sufocată în relație.

7. Evoluție. Atunci când relația stagnează, când partenerii nu se motivează reciproc pentru a deveni mai buni, viitorul este incert. Este nevoie de implicare constantă, de efort și dăruire, pentru a crește împreună, pentru a descoperi iubirea.

Iubirea unei femei puternice este imensă. Ea vine din toate durerile prin care a trecut, din toate experiențele urâte, ca o recunoștință pentru felul demn în care a mers prin viață.

© De Vorbă cu Tine