O femeie puternică mereu va cere aceste 10 lucruri într-o relație

Cea mai importantă persoană din viaţa ta ar trebui să fie cea pe care să te poţi baza întotdeauna. Dacă nu te simţi în siguranţă lângă partenerul tău, atunci acest lucru se datorează unui singur fapt: acesta nu este partenerul tău! Aici nu merge vorba despre capricii şi cerinţe ieşite din comun. Vorbim despre relaţii sănătoase, armonioase. 

Viaţa noastră nu este un film frumos de dragoste, în care toţi sunt fericiţi. În viaţa reală e nevoie de compromisuri. În caz contrar, toată viaţa o vei petrece în căutarea partenerului ideal. Fericirea e în mâinile tale. 

O femeie puternică mereu va cere aceste 10 lucruri într-o relație:

1. Fidelitate

A fi fidel unul altuia e ceva ce nici măcar nu se discută. Dacă partenerul e o persoană care nu poate fi astfel, lasă-l! Nici viaţa de familie, nici copiii, nici timpul nu îl vor schimba. Nu merită timp şi efort. 

2. Respect

Fără respect nu este posibilă o relaţie. Dacă unul din parteneri nu are respect pentru celălalt, această relaţie este sortită eşecului.

3. Înţelegere

Nimeni nu este perfect. Toţi greşim, suntem confuzi şi este un lucru normal. Înţelegerea în aceste momente este foarte importantă şi necesară. Partenerul ar trebui să înţeleagă că eşti o persoană la fel ca toţi ceilalţi şi nu trebuie să ceară sau să aştepte perfecţiune.

4. Comunicare

Omul este creat pentru a comunica. Altfel, el pur şi simplu nu ar putea supravieţui evoluţiei. Dacă partenerul este o persoană mai închisă în sine, nu înseamnă că el nu ar vrea să comunice şi să-şi facă relaţii de prietenie. Trebuie doar să fii sigură că în viaţa ta intră o persoană cu care să poţi vorbi despre orice. 

5. Siguranță

Dacă nu te simţi în siguranţă lângă partenerul tău, atunci el nu este persoana ta potrivită. Cea mai importantă persoană din viaţa ta e cea în care să poţi avea încredere.

6. Bunătate

Toată lumea merită o atitudine bună. Chiar dacă partenerul este enervat sau obosit după o zi de muncă, nu este deloc dificil să spui un cuvânt bun sau să aduci o laudă. Dacă nu e aşa, mai devreme sau mai târziu, o astfel de relaţie se va încheia.

7. Libertate

Iubirea este iubire, dar toţi trebuie să mai fie şi în compania prietenilor. Când mergi la o întâlnire cu prietenii, asta nu înseamnă că nu îţi mai iubeşti partenerul. Sunteţi doar diferiţi şi din când în când trebuie să petreceţi timpul separat. Fără libertate, iubirea moare. 

8. Răbdare

Fără răbdare nu e posibilă o relaţie. În caz contrar, noi toţi vom exploda şa cea mai mică neînţelegere, iar viaţa noastră se va transforma într-o mulțime de conflicte şi acuzaţii. 

9. Dezvoltare

Cu toţii creştem şi ne schimbăm. Această creştere durează o viaţă întreagă, în fiecare zi. Dacă partenerul tău nu este pregătit pentru schimbări, e puţin probabil să puteţi crea o relaţie sănătoasă. 

10. Susținere

Relaţia dintre doi oameni care se iubesc înseamnă şi sprijin. Întotdeauna şi în orice. Trebuie să ştii cu siguranţă că, în orice circumstanţe, atât în bucurie, dar şi în suferinţă, persoana dragă va fi alături de tine.