O femeie nu poate fi regină dacă nu a fost prințesă

Fetițele când sunt adolescente vor să fie prințese, iar când sunt doamne vor să fie regine. Îmbrăcate în rochii de mătase și cu coroană pe cap. Vor să locuiască într-un palat și să nu țină cont de griji și nevoi. Doar cî viata e altfel, ea cere ca să-ți dea ceva în loc. Până la urmă, a fi prințesă sau regină nu constă în coroană și haine.

O fată e prințesă dacă este demnă, cu atitudine, grațioasă. Daca știe când să tacă și ce să vorbească. Nu râde de alții, nu se ceartă cu iubitul în public, nu înjură și nu-și permite la anii ei să facă prostii. Nu se dezgolește ca să provoace atenția din partea unor ochi . Nu se machiază în exces și se îmbracă cu gust. Zâmbește și răspunde frumos. Nu bârfește și nu poartă măști. Știe ce vrea și luptă pentru visele și dorintele ei.

De la ea miroase a parfum și nu a fum de țigară. Are gesturi de o domnișoară educată, dar nu de o ușuratică. Nu aleargă după oricine. Este iubitoare și sinceră. Și nu-și pătează demnitatea, doar ca să ajungă undeva, cineva. Știe să lupte pentru ea. Având aceste calități ea deja este o prințesă, chiar și fără rochii sau coarană. Pentru că e apreciată prin naturalețea sa, prin ceea ce are în suflet și în minte.

O domnișoara care este prințesă va ști cum să fie și regină. Sigur caă va fi regina. Regina fidelă regatului saău. Regina iubitoare, trecută prin viață, dar care a știut să rămână femeie. Femeie demnă care nu și-a vândut corpul și nici sufletul. Iar celelate ce se cred prințese având doar rochițe și fiind goale în suflet să înțeleagă că nu asta contează. Atunci sunt doar niște trecătoare pe lângă palat. Tu să fii o femeie corectă, o femeie cu valori și demnitate, o femeie care iubește sincer și caută bărbați de încredere. Fii o femeie – regină.

O femeie nu poate fi regină dacă nu a fost prințesă!

Cu drag, Mary!