O femeie nu are un ex-bărbat sau ex-iubit. În schimb are ex-amintiri, ex-dezamăgiri

Nu există bărbați pe jumătate în viața unei femei. Pot fi emoții pe jumătate, sentimente tăiate în două, amintiri neîmplinite, dar nu bărbați. Ei fie sunt acolo, calzi și buni, fie pleacă. Așa și o femeie: fie a fost în viața unui bărbat și i-a schimbat viața, fie a existat ca o iluzie de moment, deci nici nu a fost. Acest “fost” și face diferența dintre ce trăiești cu adevărat și ce a trecut întâmplător prin viață. Pentru că pe adevărații oameni nu îi poți numi foști, chiar dacă nu mai ești cu ei. Iar cu cei indifenrenți nu poți fi la fel de caldă, chiar dacă sunt alături. Trăiești, prinzi lecții de viață și înțelegi.

În viața unei femei nu există ex-bărbat sau ex-iubit. Ce este “ex” nici nu-i poți spune că a fost pe deplin alături. Sau că l-ai iubit cu adevărat. Într-un moment de sinceritate o femeie îți va spune că dintre toți iubiții și cuceritorii, îi poate număra pe degete pe cei adevărați. Pe cei care, prin povestea și amintirea lor, îi mai păstrează în minte. Sau în inimă. Iar restul nu contează sau dacă au contat cândva, deja sunt un trecut cu final. Fericit sau nu, nu mai contează.

Femeile vor aprecia de mai multe ori și vor iubi de prea puține. Iubind, vor da o parte din ele omului drag și vor lua și ele o bucată din el. Trăind alături, fiind fericită alături, e imposibil ca lucrurile să se termine pur și simplu într-o zi. Doar dacă nu a trăit cu intensitate și dăruire se termină. Dar genul ăsta de relații mai curând le-ai numi lecții de viață decât lecții de dragoste și nu sunt importante decât în totalitatea lor. Pe când relațiile adevărate o femeie le trăiește separat și le păstrează tot separat, câte puțin din fiecare. Nu există bărbați pe jumătate în viața unei femei. Ei fie sunt acolo, calzi și buni, fie pleacă.

O femeie nu are un ex-bărbat sau ex-iubit. În schimb are ex-amintiri, ex-încercări, ex-dezamăgiri. Iar bărbatul fie rămâne pentru totdeauna, fie nu a fost niciodată.