fb

O femeie iubită corect devine de zeci de ori mai bună

Atunci când o femeie se simte iubită, ea se simte în siguranţă şi singură începe a iubi. Ea devine o femeie pregătită să îţi acorde tot timpul şi atenţia ei. Ea devine o femeie care va lucra pentru o relaţie nemaipomenită.

Femeia iubită corect îşi valorifică personalitatea

Da, uneori ea poate părea distantă. Dar acest lucru apare deoarece ea simte un nou val de putere în sine. Uneori are un comportament mai posesiv, dar asta se motivează prin frica de a pierde această senzaţie pe care i-o oferi.

Atunci când femeia se simte iubită ea va face tot posibilul pentru a păstra această iubire, ea se va redescoperi în toată amploarea. Femeia iubită mereu îşi va dori să rămână unică. Ea va face tot posibilul pentru a-ţi demonstra că merită iubirea.

Câteodată ea se va alinta ca un copil. Dar asta nu înseamnă că îţi ia iubirea, ci faptul că ea îşi permite să fie copilăroasă şi vulnerabilă alături de tine.

Din moment ce vei iubi cu adevărat o femeie, fii gata pentru scene de gelozie. Uneori ele vor fi trecute cu vederea şi nu vor avea valoare. Dar ele sunt o dovadă vie că dânsa are nevoie de tine în întregime.

O femeie iubită corect cunoaşte că primeşte un dar unic şi preţios. Ea va uita de dureri şi neîncredere pentru a fi demnă de acest dar.

Ea va lupta pentru tot ce e mai bun în viaţa ei. O va face curajos, şi chiar agresiv.

Femeia care se simte specială va aprecia gesturile de atenţie în public. Ea îţi va simţi căldura cu toată făptura ei.

Femeia iubită corect va fi motivată să îşi trăiască viaţa în cele mai vii culori. Ea va deveni sursă de inspiraţie pentru alţii. Va deveni mai bună decât oricând…

Source :

cluber