O femeie înțeleaptă niciodată nu este geloasă pe partenerul ei. Iată de ce

Gelozia toxică, bolnăvicioasă poate distruge o relație. Poate îndepărta omul de alături, construind între ei ziduri. Atunci când gândurile sunt asaltate permanent cu idei negative, nimic nu mai funcționează normal. O femeie înțeleaptă știe acest lucru și refuză să fie geloasă:

Ea este sigură pe alegerea făcută

Are încredere în bărbatul de alături și în alegerea pe care a făcut-o la început. Are încredere că valorile lui și felul său de a fi nu-i vor permite să testeze limitele ei morale. L-a ales ca partener anume pentru deschiderea și fidelitatea lui.

Ea nu vrea să aducă interpretările în relație, pentru că ele vor dezvolta emoții mult mai toxice. Dacă omul de alături îi va trăda așteptările, soluția va fi simplă. Fără mult dramatism, fără să caute cu disperare răspunsul.

Nu crede în iluzii

Nu inventează povești, doar pentru a-și alimenta iluzia. Nu analizează fiecare gest al partenerului, cu scopul să găsească mici momente de instabilitate emoțională, de flirt, de interes față de alte femei. Știe că nu are rost.

Nu își ascunde sentimentele

Ea vorbește sincer despre emoțiile ei. De obicei, gelozia se dezvoltă în mintea unei persoane, ca mai târziu să fie aruncată în exterior prin reproșuri, atacuri la persoană, insinuări. Ea nu permită se se ajungă la această etapă.

Dacă are ceva de spus, va vorbi deschis. Dacă o deranjează anumite lucruri, le va comunica partenerului. Nimic nu va rămâne suspendat în aer, inexplicabil, posibil să fie interpretat. Va cere același lucru de la omul de alături.

Ea are demnitate

Nu se va umili, căutând explicații pentru comportamentul partenerului. Se va raporta strict la acțiunile lui, la felul său de a fi. Dacă nu vor exista motive de instabilitate, nu le va căuta în altă parte, în trecut sau în bârfele altora.

Ea are propria ei viață

Lumea ei nu se rotește în jurul acestui bărbat. Viața ei nu se rezumă la supravegherea permanentă a partenerului. Ea are propriile interese, scopuri, pasiuni, pe care le urmează și care o ajută să se dezvolte. Nu acceptă să se sacrifice de dragul nimănui.

Ea iubește

Iubirea o duce pe alt drum decât cel al obsesiei. Iubirea îi alungă din cap gânduri toxice. Omul care încetează să mai iubească va găsi de fiecare dată pretexte, va căuta surse de instabilitate. Inima ei este plină de iubire față de omul drag.

Ea trăiește prezentul

Ea se bucură de acest prezent și de tot ce îi poate oferi. Preferă să construiască și să aducă emoții pozitive în relație, decât să aducă instabilitate. Firește, atât timp cât partenerul are aceeași viziune și îi oferă dovezi de încredere.

Ea nu evită situațiile complicate

Dacă acestea apar în relație, va încerca să găsească o soluție în doi, dacă acest lucru este posibil. Nu va pasa întreaga responsabilitate pe umerii partenerului, sau întreaga vină. Știe că în relație sunt doi oameni care construiesc sau distrug.

O femeie înțeleaptă alege de fiecare dată calea comunicării, a încrederii, a stabilității în relație. Ea este sinceră și iubitoare, având aceleași așteptări de la partener.

© De Vorbă cu Tine