O femeie e atât de slabă când iubește și atât de puternică când este iubită. Iată de ce ea mereu caută la un bărbat reciprocitate

Femeile pot iubi mult. Femeile vor să fie iubite mult. Femeile sunt gata să lase de la ele și gata să primească afecțiune pe măsură. Pentru că nimic nu e mai potrivit în dragoste decât reciprocitatea. La intersecția dintre dragoste oferită și iubire primită vei găsi o femeie fericită și un bărbat împlinit. Doar e atât de frumos să găsești un tot întreg în brațele cuiva și e atât de plăcut să știi că omul de alături gândește la fel.

Femeile se îndrăgostesc de ceea ce nu au iar bărbații de reflecția propriei nebunii. Atunci e normal ca o femeie prinsă în mrejele dragostei să devină slabă și un bărbat dominat de afecțiune să devină un garant al stabilității pentru ea. Slăbiciunea ei va fi completată cu puterea oferită de dragostea lui. Pentru asta și este reciprocitatea: pune lucrurile la locul lor într-o relație, face echilibru între teama de a nu fi iubit și dovezile de dragoste oferite de omul drag.

Atunci când iubești ca femeie, uiți de principii și reguli proprii. Uiți de carieră, uiți de foști, uiți de tot. Iubești și ești fericită. Sufletul tău se umple de împlinirea că el e acolo undeva, că el o va îmbrățișa și o va iubi mult. Devii moale, pentru că ai fi gata la orice pentru el. Ai sacrifica multe. Ai uita de tine. În schimb, atunci când simți că și el te iubește, când te îmbrățișează cu căldură și îți oferă încredere, atunci și tu ești mai puternică. Ai răsturna munții pentru dragostea voastră, ai deveni și tu mai încrezută, mai stabilă, mai plină de viață. Ai uita tot trecutul și ai simți pentru ce trăiești. Să știi, o femeie poate fi slabă și poate fi puternică. Starea perfectă e în reciprocitate, în dragostea ei față de bărbatul potrivit și în iubirea lui față de ceea ce reprezintă ea. Iubiți și veți fi iubite.

O femeie e atât de slabă când iubește și atât de puternică când este iubită. Iată de ce ea mereu caută la un bărbat reciprocitate.