O familie fericită e când ,,soție” și ,,iubită” se referă la una și aceeași femeie, iar ,,soț” și ,,dragul meu” se referă la unul și același bărbat

Au încercat bărbații indiferenți și femeile reci să construiască familii și nu le-a reușit. Au încercat bărbații infideli și femeile de bani gata să fie fericiți și nu le-a reușit. Au încercat bărbații egoiști și femeile de ocazie să trăiască un viitor și nu le-a reușit. Au încercat bărbații responsabili, iubitori și sinceri și femeile de încredere, cu inimă mare și gata să iubească cu adevărat să-și unească viețile sub același destin și le-a reșit din plin. Au înțeles bărbații că ,,soție” e mai mult decât un statut și au înțeles femeile că ,,soț” e mai mult decât o sursa de suguranță. Abia atunci ambii au fost cu adevărat fericiți.

Mulți cred că pentru a crea o familie fericită ai nevoie de ceva ce nu pot avea toți. Mulți caută argumente în răceala celuilalt, uitând că ei sunt sursa de indiferență. Mulți se bat cu pumnii în piept că se implică, până la primul test. Dincolo de asta, o familie pornește de la încrederea reciprocă și de la dragostea sinceră și puternică trăită unul pentru celălalt. Trebuie să vezi la soția ta și pe iubita, și pe prietena, pe amanta, pe doamna și mama copiilor tăi. Trebuie să vezi la soțul tău și pe iubitul, și pe prietenul, pe amantul, pe domnul și tatăl copiilor tăi. Abia atunci vei sta pe loc, alături de celălalt, și vei construi. Pentru că dacă nu găsești la omul de alături, cauți în altă parte. Iar atunci este orice, numai familie nu este.

Dacă vrei să ai o familie fericită, fă fericit pe omul de alături și caută fericirea ta lângă celălalt. Dacă vrei să primești încredere și siguranță de la soție, fii tu om de încredere. Dacă vrei să ai un soț fidel și bun, fii tu femeie sinceră și iubitoare. Lucrurile sunt reciproce. Lucrurile se leagă într-o relație care tinde să treacă în ceva mult mai serios. Vrei dragoste, oferă dragoste. Vrei fidelitate, oferă fidelitate. Și niciodată nu căuta să vezi prin părți. Ea e soția ta. El este soțul tău.

O familie fericită e când ,,soție” și ,,iubită” se referă la una și aceeași femeie, iar ,,soț” și ,,dragul meu” se referă la unul și același bărbat.

Foto: nargismagazine.az