Numărul femeilor nefericite cu bărbați este egal cu numărul femeilor nefericite fără bărbați. Așa că, dragi femei, încetați să vă victimizați și începeți să aveți grijă de voi. De voi doi

Nu întotdeauna bărbații sunt de vină când ceva nu merge într-o relație. De cele mai mule ori, ambii sunt de vină. Ea că nu explică și el că nu înțelege. Ea că nu aude și el că nu ascultă. Ea că nu e aproape și el că nu construiește. Ai putea aduna o mie astfel de momente și fiecare ar fi adevărat. Femeile care zic că sunt nefericite și repede dau vina pe el, fie nu știu ce vor de la celălalt, fie vor prea multe, fără a oferi ceva în schimb. E ușăr să critici, fără să înțelegi ce vine după critică și ce a fost înaintea ei. Și dacă a fost un bărbat corect, dar presat de reproșuri? Și dacă a fost o femeie gata să fie iubită, dar mereu nemulțumită? Lucrurile în relație nu se potrivesc doar după cum își dorește un partener. Așa că, dragi femei, încetați să vă victimizați. Începeți să gândiți pentru doi.

Dacă știi și simți că bărbatul de alături nu e pentru tine, pentru Dumnezeu, lasă-l. Lasă să-și caute fericirea lui și tu caută fericirea ta. Și dacă simți din tot sufletul că el e omul tău, dacă vrei să construiești cu el, atunci fă asta. Acționează și tu. Din ce vine nefericirea? Din lipsa dorinței de a ieși din starea în care ești. Din resemnare. Din incapacitatea de a transforma toate momentele de peste zi în momente de nefericire. Și așa e și în relații. Nefericirea nu ține de faptul că cineva te face nefericit. Singură te complici. Ceva nu îți place, spui. Ceva nu ți se potrivește, lași. Dar dacă iubești cu adevărat, nu încerca să pui doza de reproșuri mai importantă ca doza de fericire. Cum gândești, asta și faci. Cum faci, asta și ai.

Sigur, o veți spune și voi, sunt cazuri când el e nesuferit și indiferent și laș. Dar, pe bune, oare nu te plictisești să suferi în fiecare zi din același motiv? Trebuie să poți să treci peste oamenii nepotriviți ca să ai parte de fericire. Iar atunci când dai de oameni corecți, trebuie să poți să păstrezi acel om alături. Pentru că nu vrei și ai. Dar corect e să vrei, să lupți în fiecare zi pentru ce vrei, să contribui și tu cu ceva și să ai. Așa e cu relațiile bune. Așa e cu femeile fericite. El știu cât de mult contează pentru un bărbat dulcegăriile, momentele în care el are o problemă și ea îl ascultă, feminitatea, atitudinea. Dragostea. Nu e victimizarea soluția pentru toate. Uneori, e înțelegerea. E potrivirea din fiecare zi. E compatibilitatea ce vine din acțiuni. E dorința să construiești împreună. Și de aici vine și fericirea.

Numărul femeilor nefericite cu bărbați este egal cu numărul femeilor nefericite fără bărbați. Așa că, dragi femei, încetați să vă victimizați și începeți să aveți grijă de voi. De voi doi.