Nu vreau să uit. Vreau să-mi amintesc motivul despărțirii

Unii oameni vor să uite motivele despărțirii. Vor să uite toate dezamăgirile. Doresc să meargă mai departe, să lase totul în urmă. Dar eu nu vreau să uit, vreau să-mi amintesc. Vreau să-mi amintesc de felul cum mă trata și de modul în care flirta cu mine obligându-mă să cred că are grijă de mine.

Vreau să-mi amintesc de mesajele frumoase pe care mi le scria, de felul în care mă asigura că sunt importantă pentru el. Vreau să-mi amintesc.

Vreau să-mi amintesc de zilele în care așteptam cu nerăbdare să mă apeleze sau să-mi scrie un mesaj, de clipa în care eram supărată, deoarece nu-mi răspundea la mesaje. Nu vreau să uit acele momente în care-mi spunea că îi place să fie cu mine, când de fapt mă dorea doar pentru plăceri sexuale.

Vreau să-mi amintesc de serile în care adormeam lângă el, iar a doua zi dispărea și nu mă suna. Vreau să-mi amintesc de suferința pe care am trăit-o, de promisiuni, de minciuni și scuze. Vreau să-mi amintesc de felul în care am fost folosită.

Vreau să-mi amintesc de serile romantice, chiar dacă nu au fost atât de multe. Vreau să-mi amintesc de zilele în care eram dorită și adormeam pe pieptul lui. Vreau să amintesc cum e să fii un corp al dorinței, al pasiunii, dar nu al dragostei. Vreau să-mi amintesc toate aceste trăiri și să nu le uit niciodată. Dacă voi ține minte, niciodată nu se va mai întâmpla ceea ce a fost cândva.

Odată ce îmi voi aminti, voi avea mai mult grijă de inima mea. Dacă îmi voi aminti, nu-i voi mai răspunde la mesajele și apelurile de la miezul nopții. Doar așa voi fi mai puternică, mai încrezătoare și îmi voi găsi omul care mă va iubi cu adevărat. Nu vreau să uit. Vreau să-mi amintesc.

Sursa