Nu vreau să te împart cu cineva. Fie ești cu mine, fie ești liber. Am nevoie de bărbatul pentru care să fiu femeia lui și nu un om de ocazie

Nu vreau să te împart cu cineva. Am permis asta în trecut și apoi am suferit. Am lăsat de la mine, din dragoste noastră, din îmbrățișările noastre și-am găsit apoi un om gol alături. Nu mai vreau să te aștept și să știu că tu ești cu altcineva. Nu vreau să simt nevoia susținerii tale și să te găsesc ocupat. Nu mai am timp pentru bărbați pe îmbrumut. Vreau să mă simt femeia ta. Fie sunt, fie plec.

Nu vreau să te trăiesc pe jumătate. Nu pot. Mi-e greu să accept așa dragoste, pentru că într-un final nici dragoste nu este. Sunt doar clipe de fericire, urmate de momente de suferință. Cine sunt eu ca să accept tot? Cine ești tu ca să mă rănești? Te vreau cald și bun lângă inima mea, dar nu undeva la periferie. Te vreau al meu. Omul meu, prietenul meu, sufletul meu bun. Și eu vreau să fiu așa pentru tine. Atunci fie suntem împreună, fie ne căutăm dragostea alături de altcineva.

Nu vreau să vii și să pleci. Să îmbrățișezi și să lași. Să admiri și să refuzi. E mai simplu să caut de la bun început pe cineva care fie mă iubește, fie nu mă cunoaște. Tu mă iubești? Tu vrei să mă cunoști? Eu încă mai vreau și mai simt. Simte și tu. De astăzi voi fi categorică. Nu mai permit iubiri pe împrumut. Nu mai permit bărbați pe împrumut în viața mea. Nu mai permit să fii tu așa cum vrei și nu cum trebuie. Fii al meu, că eu sunt a ta. Fii cu mine.

Nu vreau să te împart cu cineva. Fie ești cu mine, fie ești liber. Am nevoie de bărbatul pentru care să fiu femeia lui și nu un om de ocazie.

Foto: donne.co