Nu vreau ca altă femeie să fie motivul zâmbetului tău

Azi te-am privit atent în ochi. Acolo ți-am văzut sufletul puternic și curajos. L-am dezbrăcat cândva de amintiri, dezamăgiri și trădări, fără să conștientizez că ar trebui să fac acest lucru în fiecare zi. Mereu te-am privit ca cel mai puternic bărbat din lume, dar nu m-am gândit că ai și tu lumea ta, că ai zile când ai dori să plângi, că uneori te simți neînțeles și singur. Poate am fost prea egoistă și nu am știut să te ascult la timp. Și totuși te iubesc.

Cum arată dragostea?

La această întrebare fiecare om va răspunde diferit. Unii o vor vedea ca un soare, luminoasă și inexplicabilă, alții vor strânge din umeri, vor spune că nu au cunoscut-o niciodată, iar ceilalți o vor compara cu suferința și infidelitatea. Totul depinde de felul cum au trăit-o și au simțit-o, ce fel de oameni au avut în viața lor și cât de des au repetat aceeași greașeală. Dacă aș descrie dragostea nu mi-ar ajunge o zi, pentru că o compar cu toate momentele petrecute împreună, cu toate cuvintele spuse, cu nopțile în care mă îmbrățișezi și îmi dăruiești toată căldura ta. Chiar dacă nu mereu îți materializez așteptările să știi că încerc să -ți fiu alături și să te susțin oricând.

Nu vreau ca altă femeie să fie motivul zâmbetului tău.

Nu vreau să lipsești din viața mea și să fii ascultat de altcineva. Nu vreau să fii soțul altei femei. Vreau să fii tatăl copiilor noștri. Să împărțim zilele grele și cele ușoare. Nu sunt cea mai bună, dar pot să te fac fericit, să-ți ascult inima și să te ajut să-ți transformi visurile în realitate. Cred în tine. Cred în noi și-n iubirea noastră. Te țin de mână, sunt gata să escaladăm cei mai înalți munți ai vieții, sunt gata să trec peste orice încercări. Te vreau alături o viață întreagă: să-ți admir zâmbetul, să-mi susții nebunia și să trăim povestea noastră așa cum doar noi doi știm.