Nu trebuie să-l educi tu. Bărbatul iubit nu este fiul tău

Dacă bărbatul din viața ta este o persoană care mereu fuge de responsabilități și de rezolvarea problemelor importante, atunci cu siguranță este timpul să te gândești serios la relația în care ești implicată. Dacă ai impresia că joci rolul de mamă pentru bărbatul din viața ta în loc să construiești o relație cu el, fii atentă la aceste semne:

1. Îl susții financiar

Nu este nimic rău în faptul că îl ajuți pe bărbatul iubit în momentele dificile. Însă dacă acest lucru este pentru el o obișnuință, dacă el nu lucrează și se bazează doar pe ajutorul tău, e timpul să-i spui adio.

2. Este foarte furios

În orice relație, chiar și în cea mai sănătoasă, apar certuri. Dar pentru că doi oameni îndrăgostiți se respectă, ei au anumite limite de care nu vor trece niciodată. Doar că uneori bărbatul din viața ta nu face parte din această categorie. El mereu este furios pe tine atunci când ceva nu merge în relația voastră și mereu te jignește, indiferent de ce simți tu.

3. Amână totul pentru mzi târziu

Niciodată nu face nimic la timp. Nu ia niciodată nimic în serios și amână întotdeauna lucrurile pentru altă dată.

4. Trăiește cu părinții

Acesta este un alt semn că ai lângă tine un bărbat-copil de care mereu va trebui să ai grijă, să-l îndrumi, să-l sfătuiești. Este persoana care niciodată nu se va maturiza îndeajuns pentru a avea propria relație.

5. Îți ceri scuze pentru el

Are probleme grave de comportament și mereu te pune în situații jenante în fața celorlalți. Tu mereu îți ceri scuze pentru el.

6. Vorbe goale

Ne plac persoanele care știu să vorbească frumos, bine, coerent, inteligent. Însă dacă ceea ce spune bărbatul din viața ta sunt doar niște cuvinte dulci, dacă cuvintele lui niciodată nu au și aplicabilitate, este tot posibilul să ai în viața ta un bărbat imatur, care se întâlnește cu tine doar pentru a-și crește stima de sine.

7. Fuge de probleme

Nu e nimic greșit ca o femeie să fie emancipată, să își facă propriile reguli. Dar nu toate relațiile funcționează în așa mod, pentru că ambii parteneri trebuie să participe, în mod egal, la rezolvarea problemelor. Dacă ai lângă tine un așa bărbat, fugi!

Sursa :