„Nu trebuie să impresionezi pe nimeni în această viaţă!” 16 gânduri minunate și adevărate spuse de Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio este un actor și producător de film american. El a fost nominalizat de șase ori la Premiul Oscar și de zece ori la Premiul Globul de Aur, câștigând în 2004 și 2006 Globul de Aur și abia în 2016 Premiul Oscar. DiCaprio este cunoscut pentru rolurile grandioase în filmele “Titanic”, “The Wolf from the Wall Street”, “Inception”, “Catch me if you can”, etc. El este, de-a dreptul, o personalitate genială a secolului nostru. Iată câteva dintre afirmațiile impresionante ale actorului:

Nu trebuie să impresionezi pe nimeni în această viaţă. Trăieşte aşa cum vrei.

În ultima instanţă banii şi succesul nu aduc fericirea. Chiar nu aduc! Ceea ce contează este dacă ai reuşit să-ţi împlineşti ideea de a fi avut o viaţă fericită.

Dacă poţi face ceea ce îţi place şi eşti fericit, eşti mai norocos decât milioane de oameni.

Visele par reale când suntem adormiţi. Abia când ne trezim ne dăm seama că realitatea este alta.

Lucruri pe care banii nu le pot cumpăra: bunele maniere, integritate, respect, încredere, răbdare, eleganţă, iubire, bunul simţ.

Dragostea la prima vedere? Cred întru totul în ea! Trebuie să-ţi păstrezi credinţa. Cui nu i-ar plăcea ideea că ar putea vedea mâine pe cineva care ar putea fi dragostea vieţii sale? Este foarte romantic.

Ucide-i prin succes şi îngroapă-i printr-un zâmbet!

Nu sunt genul de persoană care vrea să iasă în evidenţă. Îmi place singurătatea.

Îmi dau seama că nu pot schimba cursul istoriei. Dar nici nu voi sta cu mâinile în sân.

Să crezi în dragoste, să fii gata să renunţi la orice pentru ea, să fii dispus să îţi rişti viaţa pentru ea… este tragedia capitală.

Îmi place să pot interpreta un personaj şi să joc multe alte situaţii pe care nu pot şi nu le fac în viaţa mea obişnuită de zi cu zi.

Am nevoie de un prieten care să călătorească împreună cu mine. Am nevoie de cineva care să mă aducă cu picioarele pe pământ, să îmi spună cine sunt cu adevărat. Este greu să fii singur.

O persoană care a trecut prin ceva care a schimbat-o într-un mod atât de drastic, nu va mai putea fi niciodată persoana care a fost în urmă cu ceva timp.

Tu eşti singura persoană care poate face o schimbare. Nu da vina pe nimeni pentru ce se întâmplă.

La sfârşitul zilei, şi cred asta din tot sufletul, simțim cu totul altceva. Evorba de o tristețe inexplicabilă și nu de dorința de acumulare a bogăţiilor sau de succes.

 Cred în dragostea la prima vedere, dar nu mi s-a întâmplat încă.