Nu transforma un bărbat în proiectul tău de vindecare

De multe ori, femeile încearcă să reeducă bărbații adulți. Îi scot din cenușă, ajutându-i să crească și să se dezvolte moral, spiritual. Dar oare care este rezultatul? Nu unul foarte bun.

Încercarea de a ajuta o persoană atunci când ea se simte rău este un act nobil. Se întâmplă totuși ca, prin toate eforturile tale, să înrăutățești lucrurile.

Dacă ai vrea să cultivi onestitatea la bărbatul tău drag, ai face bine să te întrebi de ce nu e onest cu tine. Desigur, tuturor ne place să ajutăm oamenii. Cu toate acestea, femeia nu trebuie să fie un centru de reabilitare pentru un bărbat atunci când acesta are probleme.

Dacă începi să simți nevoia să participi în viața lui, că trebuie să schimbi ceva, începi să crezi că vei putea face acest lucru singură la perfecție. Vei începe să crezi că vei putea să transformi un bărbat care este imatur în unul normal.

Dar nu așa funcționează lucrurile

Când un om observă la sine lucruri, calități sau trăsături de caracter nu foarte bune, trebuie să vadă la ce trebuie să lucreze pentru a se schimba, trebuie să vrea să se transforme. Să vrea să devină cea mai bună versiune a sa și nu de dragul cuiva, ci pentru sine însuși în primul rând.

Un bărbat nu trebuie să aștepte să apară o femeie în viața lui care să-l schimbe, să-l corecteze. O femeie poate crește alături de el, dar nu poate îngriji grădina cuiva care a abandonat-o. Dacă ai alături un bărbat care nu este sigur pe sine, lasă-l singur să înțeleagă acest lucru.

Lasă-l singur să ia decizii spre schimbare. Lasă-l singur să fie cel care face pașii spre o nouă viață, spre schimbare.