Nu toţi spun ce simt. Nu toţi simt ce spun

Nu toţi spun ce simt. Nu toţi simt ce spun

Nu toate cuvintele sunt pentru a fi spuse şi nu toate cuvintele sunt pentru a fi crezute. Sunt oameni care păstrează în suflet o iubire de-o viaţă şi sunt oameni care spun că iubesc şi promit dragoste veşnică, fără să simtă asta. E partea mai neplăcută în dragoste, când nu ştii ce să aştepţi de la omul de lângă şi când nu ştii ce să crezi: te iubeşte sau nu. Este sincer sau nu. Vei fi cu el sau nu. Poate de aceea pe lângă dragoste mai există şi încredere, şi prietenie, şi susţinere.

Ne pierdem printre cuvinte. Ne pierdem şansa la un viitor fericit sau şansa de a rămâne sinceri. Tăcem sau minţim: asta e marea problemă a acestui secol, şi nicidecum lipsa dragostei. Iubire va fi mereu: oamenii o distrug încetând să-şi mai exprime direct sentimentele şi continuând să pună în faţă cuvinte false. Şi atunci cât mai rămâne de la plăcere până la trădare? Câteva cuvinte în plus. Şi e păcat.

E păcat că mai există falsa impresie că timpul le va rezolva pe toate. E păcat că mai există oameni care sunt siguri că celălalt va ierta. E păcat că oamenii care iubesc cu adevărat de cele mai multe ori sunt ignoraţi, iar cei care mint sunt preţuiţi. Atunci, cei sinceri ar trebui să vorbească şi cei care mint ar trebui să fie izgoniţi din inimă. Doar aşa e posibilă o dragoste adevărată. Ah da, şi totul să fie reciproc.

Nu toţi spun ce simt. Nu toţi simt ce spun.

Foto: beautytips.ro