fb

Nu toți băieții sunt la fel, nu toate fetele sunt curve

Nu toți băieții sunt la fel, nu toate fetele sunt curve! 

Încă mai crezi că dacă el te-a trădat, nu mai sunt băieți buni? Încă mai crezi că dacă ea te-a lăsat când i-a venit, fete corecte nu mai există? Ba există. Și băieți de treabă, și fete deștepte: există. Să te gândești la asta atunci când vei întâlni omul tău. Să te gândești la asta atunci când vei numi pe cineva curvă doar pentru că nu a rămas cu tine. Nu a rămas, înseamnă că nu e de tine sau tu nu ești de ea. Dar treci de acest moment și caută la o femeie ceea ce poți aprecia și iubi.

Ceea ce ai alături te reprezintă. Ceea ce iubești la omul de alături, trăiești. Și dacă ai iubit-o și ai ținut la ea, și dacă ai fost omul ei de încredere, și dacă a fost reciproc dar acum nu mai este, nu ai motive să uiți și să transformi sfârșitul într-un show de prost gust. Mulțumești și mergi mai departe. Nu, ea nu e curvă, să știi. Nu are cum să fie, că nu te-ai culcat cu ea doar pentru că doreai sex. Doreai și dragoste. Și zâmbetul ei îl doreai atunci când îți era greu. Și ea ți-l oferea, pentru că ținea la tine. Și tu ca femeie să nu crezi că el e un porc, dacă v-ați despărțit. Așa a fost să fie. Tu adu-ți aminte ce a fost înainte și dacă a fost fericire și grijă din partea lui, dacă a fost dragoste și încredere, nu ai de ce să-ți pară rău. Doar nu ai fost cu el doar pentru banii lui.

După fiecare dezamăgire femeile și bărbații caută să vadă toată lumea la fel. Cred că o trădare se poate repeta și un gest urât e specific tuturor. Și nu este așa. Trăim dragostea până în momentul când ea nu mai e reciprocă și aici greșim. Trăim un om până când nu mai e alături de noi și greșim de două ori mai mult. Fericirea cu siguranță nu e în momente de regret, dar în clipe de împlinirie. O știu atât de multe fete care nu sunt curve și atât de mulți băieți care nu sunt la fel. Tu caută și găsește fericirea ta!

Nu toți băieții sunt la fel, nu toate fetele sunt curve!