Nu-ți voi mai duce dorul…

Fiecare zi a anului 2016 am petrecut-o fiindu-mi dor de tine.

Este un lucru pe care nu vrei să-l spui în voce tare: poți să petreci ani întregi amintindu-ți de cineva, chiar dacă drumurile voastre s-au separat cu mult timp în urmă.

Trebuie să fim puternici.

Trebuie să fim oamenii care-și revin din durere, singurătate și care își vindecă rănile emoționale. Am petrecut fiecare zi încercând să fiu mai puternică decât aceste răni. Dar nu am reușit.

Îmi era dor de tine, chiar și atunci când eram împreună. Îmi lipseai în fiecare clipă în care simțeam că te îndepărtezi tot mai mult, în fiecare minut în care mă gândeam cât de bine era la început. Îmi era dor de tine chiar și atunci când îmi spuneai acel „te iubesc”  care suna mai degrabă ca o corabie în prag de naufragiu, decât a mărturisire sinceră. Îmi era dor de tine, chiar și atunci când dormeai lângă mine.

Mi-ai lipsit atât de mult după ce ai plecat.

Îmi lipseai în fiecare sărut cu un alt tip, în corpul fiecărei persoane pe care încercam să o iubesc.

Am petrecut 365 de zile fără tine și ți-am simțit lipsa în fiecare fibră a sufletului și în fiecare zi a anului.

Dar nu o voi mai face nici o zi.

Am decis că în acest an nu îți voi mai duce dorul.

Știu că nu este ușor, că sentimentele față de cineva nu dispar, pur și simplu, atunci când ceasul bate ora 12. Știu că am nevoie de timp și că va mai dura puțin până vei dispărea definitiv din capul meu. Dar pot să spun că 2017 este anul în care voi înceta să-mi alimentez durerea.

2017 – anul în care voi înceta să-mi răscolesc rănile până la sânge. Voi înceta să-i mai compar pe toți cu tine. Este anul în care voi înceta să mai simt milă pentru mine. În care voi apuca mâna ce mi-a fost întinsă și voi merge mai departe, pentru a renunța la ceea ce nu mai este.

Va fi anul în care toate victoriile îmi vor aparține. În care voi săruta buzele altora fără a le compara cu nimic. Voi începe proiecte noi și nu-mi va păsa ce cred alții despre asta. În acest an voi trăi prezentul și nu voi insista asupra trecutului. Pentru că sunt pregătită chiar și pentru viitor.

Și sper că și tu ești fericit. Sper că ți-ai găsit omul tău și ai învățat să renunți la mine. Sper că vei fi fericit în acest an, pentru că eu sunt gata să o fac.

Sursa :
cluber.com