Nu-ți irosi viața așteptând întâmplări speciale. Viața ta – este cea mai specială întâmplare

Viața este foarte scurtă. Cu cât pierdem mai mult timp pe nimicuri și pe lucruri lipsite de importanță, cu atât vom fi mai nefericiți. Dacă mai mereu ne simțim abandonați sau așteptăm un moment magic, vom pierdem timp foarte prețios. Nu știm ce va fi mâine și dacă va veni această zi. Totul este foarte simplu: trebuie doar să facem ceea ce iubim și să trăim așa cum dorim. 

1. Ia o pauză

Este foarte important să facem mici pauze de la agitația din jur. Nu trebuie să ne supraîncărcăm timpul cu lucruri care ne consumă emoțional. 

2. Fără comparații

Nu trebuie să ne comparăm cu ceilalți. Întotdeauna viața cuiva va părea mai frumoasă și mai atractivă, dar nu este deloc așa. Trebuie să fim noi înșine, să ne trăim propria viață.

3. Oameni dragi

Pe oamenii dragi mereu trebuie să îi avem în preajmă. Ei sunt cei care se vor bucura alături de noi pentru succesele noastre, dar și ne vor susține atunci când vom întâmpina greutăți.

4. Reguli de încălcat

Uneori trebuie să încălcăm regulile pe care noi înșine le-am permis altor oameni să le stabilească pentru noi. Nu toate regulile au fost create pentru a fi încălcate, dar unele dintre ele – da. Anume aceste reguli uneori ne fac să suferim. 

5. Creativitate

Nu trebuie să ne fie frică de noi descoperiri, noi invenții, noi realizări. Cu cât vom fi mai creativi, cu atât progresul nostru va fi mai semnificativ.

6. Prezentul

În loc să fim mereu la locul potrivit și să vrem să le reușim pe toate, trebuie doar să fim prezenți, să trăim momentul.  Să ne bucurăm de lucrurile simple.

Sursa :