Nu-ți fie frică să te căsătorești mai târziu. Fie-ți frică să-ți distrugi viața, trăind cu omul nepotrivit

Iubirea niciodată nu a fost otrăvitoare, așa o fac unii oameni. A fi singur și a veni seara de la muncă într-un apartament unde nimeni nu te așteaptă este trist și greu, dar uneori este mai bine așa, decât să fii cu cineva care te umilește și tu suferi mereu.

Ține minte că tu meriți o viață plină de dragoste și fericire, nu una plină de suferință și durere. Nu trebuie să lași pe nimeni care să vină în viața ta și să o strice. Relațiile toxice sunt confuze și din ele foarte greu ieși.

Dacă ai alături pe cineva care te tratează foarte rău, fă tot posibilul să găsești o cale de ieșire, oricât de înfricoșător este.
Ține minte că o poți face și trebuie să o faci. Nu trebuie să îți fie teamă să trăiești singură, ci să-ți fie teamă că trăiești cu persoana nepotrivită.

Că pierzi ani frumoși din viață alături de cineva toxic. Nu trebuie să plângi nopțile și să te trezești pe buze cu întrebarea: „Ce va fi mai departe?” Ține minte că meriți o relație sinceră, bună, frumoasă, dar acest lucru nu se poate întâmpla, până nu vei merge doar înainte, dar fără cineva care te face să suferi.

Ține minte că ești o femeie foarte puternică. Niciodată nu vei mai fi cea care ai fost, dar niciodată nu trebuie să încetezi să te descoperi pe sine. Problemele din viața ta se pot întâmpla din mai multe cauze.

Dacă crezi că sunt din cauza iubirii otrăvitoare din partea bărbatului cu care ești, în mod clar nu este bine să mai accepți așa ceva. Iubirea niciodată nu a rănit, nu a făcut rău, nu a adus durere, lacrimi și suferință.

Doar oamenii sunt cei care o fac să fie așa.

Ține minte că poți trece prin această provocare. Tot ce trebuie să faci este să continui să rămâi puternică. Viața îți va oferi multe greutăți și piedici în cale, dar trebuie să le dai la o parte și să mergi fericită pe drumul tău.

Crede în tine, în puterile tale, în visele tale. Nu rămâne în relațiile toxice doar din deprindere, din milă, din frica de a rămâne singură. Mai bine singură, cu tine însăți, dar fericită, decât cu el, dar plină de remușcări, frici și durere.

Viața cu siguranță te va îndruma spre cel care să te facă cea mai fericită.

Sursa :