Nu-ţi face griji pentru cel care încă nu a înțeles cât de norocos este că te are aproape

El. Atât de aproape, dar totuşi atât de departe. Această relaţie e doar în sufletul tău, doar în inima ta. Iar el deja e cu un picior dincolo de prag, dincolo de uşă. Nu vezi că doar tu faci eforturi ca această relaţie să meargă?

De ce îl laşi să îţi ucidă sentimentele cu indiferenţa lui? De ce nu vezi că nu te merită? De ce îţi laşi sufletul să fie prizonierul lui?

El. Nu observă cât de frumos arăţi astăzi. Nu vede cum te-ai îmbrăcat, ce machiaj ţi-ai făcut şi nici ce pantofi porţi.

 El nu ţi-a spus cât eşti frumoasă, chiar dacă doar asta ai vrut să auzi de la el. Cu el nu te mai simţi femeie. Orice ai face, el nici nu te vede, este orb. 

El te îţi spune că eşti obsesivă când îi spui că ai nevoie de atenţie şi timp.

Se poartă cu tine aşa, de parcă i-ai cere prea mult atunci când tu doar îi ceri să îţi acorde puţin timp şi atenţie, câteva sărutări şi îmbrăţişări. 

Nu înţelege că, tot de ce ai nevoie este el. Că ochii tăi se aprind de fiecare dată când îl priveşti.

El nu observă tăcerea ta. Nu îţi vede ochii plini de lacrimi şi niciodată nu te întreabă dacă ar fi putut fi acela care te-a supărat cu ceva. 

El este indiferent dacă eşti tristă şi că inima ta se preface în mii de cioburi.

El niciodată nu ţi-a mulţumit pentru cina gustoasă, sau pentru serile romantice pregătite cu multă dragoste. Doar primeşte totul de la sine. Şi nu observă câte încerci faci pentru el.

Atunci de ce îţi este frică că ai putea să îl pierzi? De ce ţi-e frică să pierzi pe cineva care nu este l tău? El este aproape, dar totuşi departe. El îţi ucide sentimentele, îţi otrăveşte sufletul, îţi şterge demnitatea. Nu te teme să pierzi pe cineva care nu te apreciază. Nu va fi pierderea ta, dar a lui. Nu el este cel cu care trebuie să fii.

El e doar un capitol din cartea vieţii tale. Nu el va fi cu tine până la sfârşitul poveştii. Şi va înţelege asta atunci când te va vedea fericită cu altcineva. 

Sursa :