– Nu ți-e teamă să fii singură? – Mai teamă mi-e să fiu lângă cine nu trebuie

Decizi într-o zi să nu mai cedezi, să nu lași de la tine fără să primești nimic în schimb. Nici dragoste să nu primești, nici încredere, nici speranță: nimic. Atunci uiți tot ce ai trăit până în acel moment, uiți până și amintirile frumoase și pleci să-ți vezi de viața ta. Vrei să rămâi singură, chiar dacă atât de mult ți-ai dori alături pe cineva. Vrei să fii liberă, chiar dacă atât de mult ai visa să împarți libertatea cu un om drag. Pur și simplu te dezamăgești în oameni falși.

Vei lua o decizie înțeleaptă din clipa în care vei ignora pe cei cu care nu te potrivești. Vei spune ,,nu” profitorilor de dragoste, vei refuza sentimente trăite pe jumătate. Vei ști că nu e dragoste dacă nu o trăiești alături de cine simți că vrei să o trăiești. Vei călători sau vei citi romane. Vei lucra sau vei descoperi în jurul tău locuri de poveste. Vei singură și poate că atunci pentru prima dată vei fi împlinită.

Mai greu e să fii lângă cineva care nici nu-ți cunoaște visurile, dar te vrea alături. Mai greu e să primești un sărut, fără să-l și trăiești. Mai rău e să vă faceți planuri de viitor și tu să nu vrei să fii în ele. Totul e infinit mai greu dacă nu e din dragoste. Atunci îți vezi de visuri neîmplinite și de singurătate. Atunci cauți să întorci timpul sau să pleci. Și de cele mai multe ori pleci!

– Nu ți-e teamă să fii singură? – Mai teamă mi-e să fiu lângă cine nu trebuie. – citat cu autor anonim.

Foto: natashaoakleyblog.com