Nu te teme, eu nu te voi trăda. Eu nu sunt TU

Nu te teme, dragul meu. Eu nu voi da dragostea pe bani și nici sufletul tău pe alți bărbați. Eu nu voi ceda atât de ușor, alegând ce e mai simplu și mai “folosit”. Eu nu voi pleca atunci când vei avea atât de multă nevoie de mine și nu-ți voi lăsa mâna când vei dori să o strângi mai puternic. Eu nu te voi trăda și nu voi înșela așteptările noastre. Planurile noastre de viitor. Viitorul nostru. Eu nu voi înceta să te iubesc. EU nu sunt TU.

Nu te teme, iubitule. Am să rămân fidelă ție și voi continua să lupt pentru ceea ce am putea avea și ceea ce suntem pe cale să pierdem. Am să îți demonstrez că ceea ce simți contează cel mai mult iar să dezamăgești e ultimul lucru dorit într-o relație. Am să cedez mai mult, am să iubesc mai mult. Am să caut toate modalitățile să fiu cu tine. Pentru că eu te iubesc, pentru că eu nu sunt TU.

Nu te teme, omul meu bun. Te voi păstra în sufletul meu așa cum te știam odată, cald și bun. Îți voi săruta fruntea înainte de somn și îți voi face diminețile mai frumoase. Vei fi prietenul meu bun, ca și acum. Omul meu de încredere. Da, voi fi devotată ție, lucrurilor pe care le faci și emoțiilor pe care le trăiești. Voi fi alături. Și nu voi trăda.

Nu te teme, eu nu te voi trăda. Eu nu sunt TU. 

Foto: blog.zwf.ro