Nu te mulțumi cu omul care se întoarce. Meriți pe cineva care nu pleacă niciodată

Nu trebuie să te ții de cineva care pleacă, apoi revine. Nu poți lăsa înapoi pe cineva care care pleacă și te lasă cu inima frântă, apoi revine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu lăsa amintirile vechi și dureroase să revină în viața și sufletul tău. Nu poți schimba pe cineva care nu vrea să se schimbe. Nu obișnui să lași în viața ta oameni care au plecat odată.

Nu mai fi iubitoare și bună cu cei care nici nu merită. Vei continua așa până ce vei fi rănită și folosită. Nu redeschide rănile care abia s-au cicatrizat. Nu ar fi oare mai bine să închizi acest capitol și să mergi mai departe?

Nu spera că cineva se va schimba în mod radical

Meriți să fii cu cineva care să te iubească cu adevărat. Meriți să fii cu cineva care nu se teme de iubire, de responsabilități, de încercări. Meriți să fii cu cineva care te va iubi la fel, din toată inima.

Meriți să fii cu persoana care nu te va lăsa la primul semn de slăbiciune. Cu cineva care nu te va abandona în momentul cel mai greu. Cu cineva care nu se va speria de lacrimile tale și care mereu îți va fi aproape, dezvăluind cele mai ascunse secrete ale sufletului său.

Meriți să fii cu cineva care va face orice, doar ca relația voastră să funcționeze. Cu cineva care să depună toate eforturile, doar ca relația voastră să fie una frumoasă și puternică. Cu cineva care te va alege tot pe tine iar și iar, în fiecare zi.

Meriți să fii cu cineva care nu se va teme de obstacolele care vor apărea în calea relației voastre. Cu cineva care nu va permite nimănui să se amestece în viața voastră. Care te va lua de mână și veți merge împreună prin toate greutățile vieții, oricât de greu nu ar fi.

Meriți să fii cu cineva care să te iubească așa cum nimeni nu te-a mai iubit. Cu cineva care îți va demonstra că dragostea există cu adevărat!