Nu te juca cu inima unei femei! Și dacă ea se pricepe să joace mai bine decât tine?

Ea te iubește. Ea îți vrea binele. Ea e gata să facă orice de dragul vostru. Ea își face planuri de viitor alături de tine. Tu nu știi ce să simți. Tu parcă o iubești, parcă nu. Tu vii și pleci. Tu devii indiferent. Tu te joci cu ea. Și într-o zi ea îți va răspunde la fel. Ea te va face să o visezi nopțile. Ea îți va depridne lumea ta cu lumea ei și când îți va fi cel mai bine te va părăsi. Ea va juca mai bine.

E cel mai potrivit să fii corect, ca să păstrezi o femeie. E cel mai recomandat să o iubești, ca să te iubească și ea. Dacă scopul tău e să o ai și atât, nu te aștepta la ceva mai mult din partea ei. Cel mai probabil la început te va iubi ca nebuna, apoi își va da seama, apoi te va folosi și ea. Că nu ești înger să rămâi nepedepsit. Nu zic ba, sunt și femei cărora plăcerile de noapte le vine ca o mănușă. Dar nu despre ele vorbim aici și nu de ele îți place, nu-i așa? Dragostea nu e loterie, nu e circ, nu e teatru, că de astea ai parte în alte momente din viață. Dragostea e să simți mai mult decât să trăiești.

Nu face decât să înțelegi ce îți dorești de la ea. Vrei dragoste – oferi dragoste. Să nu crezi că ea e o proastă care doar te ascultă și te iubește enorm. Ea într-o zi va înțelege că te joci cu sufletul și inima ei. Fii atent atunci să nu pierzi.

Nu te juca cu inima unei femei! Și dacă ea se pricepe să joace mai bine decât tine?

Foto: donne.co