Nu te înconjura cu oameni care nu ți se potrivesc, nu te implica în relații care nu îți aduc liniște

O relație bună este ca o haină drăguță și de mărimea potrivită. Nu purta cu tine relații care nu au dimensiunile potrivite. Se întâmplă ca oamenii pe care îi întâlnești să fie prea mici pentru tine.

Ești cu ei și înțelegi că nu ți se potrivesc. Nu trebuie să fii cu cei care te împiedică să respiri sau te împiedică să te miști înainte. O relație care te face să te sufoci nu este una potrivită. Dragostea și libertatea nu trebuie trăită în frică și restricții, dar în momente pline de iubire, tandrețe, căldură.

Unii oameni s-au obișnuit să poarte această relație strâmtă, plină de atitudini negative și reguli ale cuiva. Dar cei care au un nucleu interior bine format, bine dezvoltat, nu vor purta niciodată în sufletul lor acei oameni care nu sunt aproape de ei, pentru că vor duce la destrămarea sufletului lor.

Dacă în fiecare zi trebuie să înduri neplăceri, constrângeri, momente de tristețe, atunci la ce bun o asemenea relație, o asemenea prietenie? E imposibil să trăiești o viață astfel.

O relație bună este asemeni unei haine drăguțe, care, potrivit vremii de afară, devine moale, caldă, confortabilă, te protejează de frig, dar nu îți restricționează mișcările, îți permite să respiri în voie și nu te înțeapă.

Relațiile bune sunt cele în care cuvintele vindecă, dar nu rănesc. În care zilele sunt pline de liniște, dar nu furtuni. În care mereu este prezentă compasiunea, grija, blândețea, confortul, protecția, respectul și fericirea.

Într-o relație bună nu există furie și neînțelegeri, teamă și frici. O relație bună se poartă simplu, fără să te deranjeze. Iar dacă nu e așa, atunci aceasta nu este relația de mărimea potrivită.

Sursa :