Nu te grăbi să te implici în relații nepotrivite, din motive nepotrivite

Nu trebuie să implici într-o relație greșită din cauza fricii de singurătate.

Mai bine să rămâi singură decât să fii cu persoana greșită. E bine să ai pe cineva cu care să-ți petreci zilele, dar e puțin probabil să fii și fericită în compania unui partener nepotrivit. Chiar dacă îl vei avea alături, oricum te vei simți singură, iar acest lucru este mult mai rău decât să te afli singură cu gândurile tale.

Nu trebuie să te implici într-o relație greșită din cauza fricii că niciodată nu vei găsi pe cineva care să te vrea.

Nu vrei să fii lângă cineva de care să te îndoiești, crezând că aceasta este singura persoană care este interesată de tine. Lasă nesiguranța la o parte și nu te mulțumi cu mai puțin. În viață nu poți evita persoanele sau relațiile nepotrivite. Dar fiecare relație și fiecare persoană te va învăța ceva și vei crește personal. Așa că nu te subestima.

Nu trebuie să te implici într-o relație greșită dacă te plictisești și doar vrei să schimbi ceva în viața ta.

Chiar dacă știi sau simți că această relație nu o să meargă și vei rămâne cu inima frântă, gândește-te că și altcineva poate rămâne cu inima la fel de frântă. Nu lăsa ca altcineva să experimenteze aceeași durere. Nu vrei ca cineva să înceteze să mai creadă în dragoste.

Nu te implica într-o relație greșită din motiv că nu vrei să rămâi în urma prietenilor tăi.

Deoarece ești înconjurată de oameni care au norocul să aibă familie, casă, copii, îți dorești și tu să fii în rând cu ei. Doar că fiecare din noi ajunge la aceste etape în diferite perioade de timp, așa că nu te grăbi nicăieri și mergi pe drumul tău. Nu trebuie să crezi că prietenii tăi au cele mai frumoase relațiii doar pentru că postează cele mai frumoase poze pe internet. Fii mai fericită ca ei fără prea multă publicitate.

Nu te implica în relații greșite din motive greșite. Nu trebuie să percepi singurătatea ca fiind cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla și, prin urmare, să fii de acord cu o întâlnire cu prima persoană care îți iese în cale. Concentrează-te pe lucrurile frumoase din viața ta și lasă totul să decurgă firesc.

Sursa :