– Nu te du acolo, unde te așteaptă nefericirea – Cum să nu mă duc? Ea doar mă așteaptă

Sunt fete care își strică viața dând un flirt sau o pasiune de moment drept dragostea vieții. Sunt femei trecute de aventură care se mai gândesc la unicul lor. Sunt femei care se aruncă orbește într-o relație unde există doar un singur om care iubește. Chiar ele. Trăiesc, suferă, se frâng pe zi ce trece și primesc plăcere din asta.

Sunt femei care se trezesc dimineața, merg la serviciu, se văd cu prieteni, mai și petrec, dar în suflet plâng. Au ales să fie nefericite urmând calea altor sute de femei care nu au înțeles că nu suferi din dragoste și nu cauți în trecut. Chiar dacă nu te programezi la dragoste. Da, nu alegi pe cine să iubești la moment, dar alegi lângă cine să rămâi că să trăiești dragostea.

Femeile percep dragostea nu ca o emoție trăită în doi. Cel puțin nu atunci când sunt îndrăgostite la nebunie. Atunci iubesc indiferent cât de reciproc este. Iubesc puternic, chiar dacă știu că nu va duce la nimic bun asta și că bărbatului de alături îi este cel puțin indiferent.

Asta nu contează, pentru că femeile sunt gata să ierte tot, să uite tot, să rabde mai mult decât și-ar imagina unii, doar să fie sărutate o dată pe zi de marele lor om. Să îi simtă mirosul. Să îi atingă pielea. Să îi asculte cuvintele. Da, uneori dragostea trece dincolo de incredibil. Dar după cum înțelege o femeie atunci, asta e dragoste.

Deși în scurt timp va recunoaște că a suferit și că nu a meritat și că mai bine să-și vadă de viața ei. Sau să trăiască viața lui. În dragoste, ce nu trebuie să faci, aia și faci și pe cine nu vrei să iubești, pe acela și-l iubești.

Dacă unei femei îi vei spune că el nu o merită, ea îl va iubi și mai mult. Într-un fel așa îl va proteja de lumea din jur. Nu contează cât el e de iresponsabil sau slab sau laș. Sau de va fi în viața ei nu mai mult de câteva zile sau ani. Dragostea unei femei e invers proporțională cu momentele de fericire.

Zic de dragostea asta bolnăvicioasă, pe care nici timpul nu o tratează. O femeie îndrăgostită nu caută să explice de ce. Pentru ea e suficient să știe pentru cine. De aici apar despărțiri neașteptate și suferință care durează 2 ani, trei ani sau o viață. E frumos să iubești. Nu e sănătos să iubești pierzându-te pe tine.

– Nu te du acolo, unde te așteaptă nefericirea – Cum să nu mă duc? Ea doar mă așteaptă.