fb

Nu te căsători cu sufletul tău pereche

Nu sunt un mare fan al căsătoriei. Cred că mariajul ia visătorii și ființele creative care sunt capabile să creeze schimbări reale și le plasează în interiorul acestei instituții ale căsătoriei, unde vor petrece cea mai mare parte a timpului, emoțiile, magia și energia valoroasă încercând să fie buni cetățeni și să trăiască la imposibil mariajul și familia perfectă – iluzia care a fost plasată cu atâta succes în mintea noastră.

Mariajul are, de-asemenea, potențialul de a produce un sentiment letal că avem dreptul de proprietate asupra celuilalt suflet, deoarece celălalt a spus „da”.

Una dintre cele mai mari decepții – cădem pradă ideii că avem nevoie de altcineva pentru a ne simți compleți. Suntem setați să așteptăm persoana potrivită în viața noastră pentru a putea fi cu adevărat fericiți.

Sunt cu același bărbat de 15 ani și încă ne placem foarte, foarte mult. Cred că are mult de-a face cu faptul că fiecare dintre noi a stat singur și a lucrat pentru a ne ajuta reciproc în atingerea obiectivelor individuale. Suntem incredibil de diferiți, dar nici unul nu se luptă pentru a-l schimba pe celălalt. Am crescut respectând și apreciindu-ne reciproc pentru ceea ce suntem. Ne bucurăm unul de celălalt, dar nu avem nevoie unul de altul – există o mare diferență. Cea mai stupidă declarație de dragoste : „Mă completezi”. Vreau să mă completez singură.

Învârtește-te, până nu ești în armonie perfectă și ești capabil să creezi magie de unul singur. Apoi, poți alege pe cineva care se poate roti lângă tine. Din asta rezultă două suflete frumoase, care se rotesc separat într-o armonie perfectă.

Ce ține de copii?

Nu cred că suntem cu toții meniți să avem copii, iar presiunea creată de cultura noastră de a avea o familie este ridicolă. Odată ce decizia de a avea copii este făcută pentru tine, atunci cel mai potrivit ar fi să îți găsești un partener dispus să îți ofere cea mai bună viață posibilă. Nu înseamnă ca amândoi să trăiți în aceeași casă, dar să fiți angajați în mod pașnic să asigurați copiilor sprijinul de care au nevoie pentru a crește membri sănătoși, încrezători și stabili emoțional ai societății.

În cazul în care vă căsătoriți, pentru că vă doriți acest lucru – minunat! Dar asigurați-vă că așteptările sunt realiste, sunteți deschiși și sinceri în ceea ce privește sentimentele. Este nesănătos pentru oricine să fie într-o relație de lungă durată în care se simte mizerabil și prins în capcană. Avem traume legate de relațiile trecute, pentru că avem această imagine de basm a dragostei și când se dovedește a fi altfel ne simțim zdrobiți.

Nu te căsători cu sufletul pereche

Billy este un prieten bun (cel mai bun). Este bărbatul care crede că sunt minunată și incredibil de superbă. E gata să mă ajute și să mă sprijine în orice fel. Este cel mai incredibil tată și coleg de echipă. Nu avem nevoie să ne agățăm unul de altul și suntem capabil să stăm singuri, chiar dacă am prefera să stăm împreună. Este minunat și îl iubesc, dar nu este sufletul meu pereche într-un mod mistic, antic. Suntem împreună ca o unitate perfectă care are un scop bine determinat.

Ce este un suflet pereche?

După părerea mea sufletele pereche sunt oamenii cu care ne simțim conectați de la începutul timpului. Suflete care se potrivesc perfect cu ale noastre și ne ajută să creștem. Sufletul sau sufletele noastre pereche nu sunt predestinate întotdeauna să ne fie doar iubiți. Și cred că toți trebuie să înțeleagă acest lucru. Se pare că întâlnim greutăți în înțelegerea unei relații profunde care nu este romantică, dar are un scop major. Există suflete pereche și ele te vor ajuta să mergi mai departe, să te provoace, să te trezești și să o iei de la capăt.

Cât de multe cupluri cunoști, care sunt împreună de câțiva ani și au copii? Nu doar din conveniență, ci cu adevărat fericiți. Cu toții suntem în căutarea iubirii nebune, sălbatice, intense și dorim să rămânem împreună până când moartea ne va despărți. Poate ar trebui să căutăm ceva cu totul diferit.

Advertisement

Hai să rescriem normele!

Să schimbăm modul de percepere a iubirii, parteneriatelor, prieteniei, legăturilor, uniunilor sufletelor pereche, a VIEȚII și căsătoriei și să creăm ceea ce credem că funcționează și ce este corect pentru sufletul nostru fără a avea frica de a încălca normele.

via: huffingtonpost.com