Nu sunt perfectă, am răni sufletești și cicatrici emoționale. Iubește-mi neajunsurile sau lasă-mă să plec

Sunt ceea ce sunt. Îmi este confortabil astfel. Sunt fericită. Poate nu am o siluetă ideală, nu am trăsături ale feței perfecte, părul nu îmi stă întotdeauna bine – am multe defecte, dar ele îmi oferă unicitate.

Trebuie să mă iubești pentru defectele mele, pentru că ele sunt o parte din mine.

Imperfecțiunile mele au istoria lor. O cicatrice pe spatele meu îmi reamintește că sunt o luptătoare, că am avut norocul să supraviețuiesc. Rănile de pe picioare sunt o reamintire că am căzut de multiple ori, că viața mi-a pus nu o singură piedică, dar că m-am ridicat de fiecare dată. Vergeturile de burta mea îmi aduc aminte că am dus în mine o altă viață, o ființă umană. Viața mi-a lăsat multiple cicatrici, dar ele nu îmi permit să uit că am ieșit învingătoare din toate luptele pe care le-am avut.

Trebuie să mă iubești pentru defectele mele, pentru că ele mă fac femeia care sunt acum.

Adevărul este că odată cu înaintarea în vârstă o să am și mai mule defecte. Dar ele sunt o componentă firească a vieții, iar eu planific să îmi trăiesc viața la maxim, în loc să îmi fac griji pentru faptul că nu sunt perfectă. Sunt mulțumită de sine însuși, pentru că am învățat să îmi accept imperfecțiunile. Eu iubesc femeia care sunt și sper că tu vei putea face același lucru.

Trebuie să mă iubești pentru defectele mele, chiar și atunci când îți este dificil cu mine.

Nu vreau să ascund de tine imperfecțiunile mele. Eu încă sper că vei fi alături de mine chiar și atunci când voi greși sau voi începe o ceartă. Eu vreau să găsesc un refugiu în brațele ta, ca să știu că pentru tine voi fi întotdeauna frumoasă.

Trebuie să mă iubești pentru defectele mele, altfel va fi nevoie să renunți la mine.

Eu nu pot fi cu cineva care nu poate vedea frumusețe prin prisma defectelor. Nu pot fi cu cineva care nu mă poate accepta așa cum sunt. Eu nu pot fi cu cineva care nu mă poate iubi, chiar și nefiind perfectă. Defectele mele sunt o parte din mine. Dacă nu poți să le accepți, atunci pur și simplu eliberează-mă.

Trebuie să mă iubești pentru defectele mele nu pentru că le negi, sau poate pentru că nu le observi, ci pentru că le accepți.

Eu vreau să vezi că, fiind imperfectă, te pot face fericit. Vreau să privești în profunzime. Să îmi vezi inima și adâncul sufletului. Vreau să vezi bunătatea din ochii mei și fericirea în zâmbetul meu.

Sunt imperfectă, dar pot dărui iubire.

Sursa :