fb

Nu sunt o isterică nebună, pur și simplu, tu ești un nenorocit

Cred că suntem cu toate de-acord că atunci când suntem numite „isterici nebune” – o luăm razna și să devenim isterice.

Atunci când încerci cu disperare să te justifici, pentru că ai intrat în telefonul lui; pentru că ai avut un vis în care el te înșeală cu o blondă, nu te simți absolut deloc o nebună.

Și, nici el nu trebuie să creadă asta despre tine.

Noi nu suntem nebune. Suntem entuziasmate. Iar dacă partenerul tău te numește isterică, înseamnă că el este un cretin și este un motiv suficient să se termine tot.

Cred că este un semn al unor probleme mai puțin vizibile. El știe că dacă îți spune „isterică” nu este un lucru nou și ți-o zice pentru a provoca anume acea reacție. Da, de obicei, bărbații sunt pe deplin conștienți de ceea ce fac.

Așa că, dacă te cerți cu partenerul și el te numește așa, pot exista anumite motive pentru care o face:

  1. Nu poate face față emoțiilor. Emoțiilor tale. În loc să se comporte ca un adult față de problemă, te pune să îți asumi responsabilitatea pentru sentimentele tale, spunându-ți că ești singură vinovată de sensibilitatea ta, iar situația creată nu este atât de gravă.
  2. Se simte vinovat pentru ceva. Bărbatul care vrea să îndrepte toată negativitatea asupra ta, nu vrea ca tu să fii concentrată pe acțiunile sale. Dacă simți că ceva este greșit și că el încearcă să te convingă că doar ți se pare și că ești isterică în zadar – este o metodă prin care îți distrage atenția. Ai încredere în intuiția ta.
  3. Îi plac scandalurile murdare. Există bărbați cărora le place să scoată fetele din sărite, odată ce le cunoaște emoțiile și punctele slabe. Este modul lor de a manipula, arătându-și puterea. Chiar ai nevoie de un astfel de bărbat?

Sursa: yourtango.com