Nu sunt femeia cu care te vei căsători: de ce nu trebuie să spunem aceste cuvinte partenerului

Nimeni nu poate garanta că dragostea ta va dura pentru totdeauna. Mereu vei fi bântuită de gândul că nu ești potrivit pentru el, iar el pentru tine. Că nu vei mai îmbătrâni lângă el, deoarece timpul tău este limitat.

Dar lipsa garanției iubirii veșnice nu înseamnă că acesta este sfârșitul. Iubirea vine și pleacă din viața noastră din propriile motive și acest sentiment al timpului, aceste motive pentru a rămâne și angajamentul de a nu pleca nu înseamnă că ne iubim mai puțin sau că sentimentele lui pentru tine au fost false.

Indiferent dacă aceste sentimente au fost cauzate de tipul de dragoste pe care îl cauți sau pentru acel tip de dragoste pentru care ai depus efort, important că aceste sentimente sunt. Iubești pe cineva și el la fel te iubește.

Acesta este un sentiment valoros și destul de rar și este prematur să renunți la el doar pentru că îți este frică de o despărțire. Mult mai bine este să iei de bună prezența iubirii.

Ai creat pentru tine idealul sufletului tău pereche

Ești gata să-l cauți toată viața și uiți să trăiești în prezent. Dar persoana cu care ești la moment într-o relație la fel are nevoie de iubire. Prima dragoste, dragostea din liceu, cea de la facultate nu sunt pentru totdeauna. Fiecare din aceste tipuri de dragoste are propriul scop.

Toți suntem speciali și nimeni din lume încă nu deține toate calitățile. Toate persoanele care apar în viața noastră joacă rolul său. Tu caută să descoperi doar care îți poate oferi iubirea adevărată. Când îți dai seama că nu te vei căsători cu partenerul pe care îl ai la acel moment, vei dori să-l lași să plece pentru a nu pierde timpul în zadar.

Vei dormi lângă el, iar mintea ta va fi măcinată de gânduri.

Nu mai ești potrivită pentru el, aveți diferite viziuni asupra vieții, o urăști pe maică-sa, între voi nimic nu mai merge bine. Vei continua să te gândești la toate aceste lucruri, pentru că ai înțeles că totul se va sfârși.

Dar, uneori este necesar să încerci în continuare, pentru că niciodată nu știi cum, când și de ce se va întâmpla exact acest lucru. Uneori trebuie doar să trăiești pe propria piele această experiență de dragoste, să înțelegi prea bine ce vrei.

Ignorarea iubirii, crezând că ea nu va dura mult timp îți poate schimba viața. Niciodată nu vei ști cu cine sau când o relație poate să nu meargă. Poate vei fi tu cea cu care el se va căsători. Dacă azi iubești persoana de lângă tine, atunci, oricare ar fi viitorul tău, continuă să-l iubești în continuare, indiferent de tot ce se va întâmpla.

Lipsa garanțiilor iubirii veșnice nu înseamnă că aceasta se va sfârși. Nu e chiar așa. Gândurile precum că ai putea să nu mai fii cu el nu apar neapărat că v-ați certat, ci apar brusc, într-o dimineață devreme în timp ce te uiți la el cum doarme. Brusc, înțelegi că tot ce ai ai putea pierde într-o clipă. Însă, uneori, o poveste trebuie trăită până la capăt, să-i afli finalul. Și atunci, de ce să te grăbești?

Sursa :