Nu sunt femei cărora să nu le placă florile. Sunt doar bărbați care cred astfel

Nu există femeie care să nu vrea atenție din partea unui bărbat. Nu existe femeie căreia să nu-i placă să i se spună cuvinte sincere și frumoase. Nu există femeie care să nu aprecieze gesturi făcute din inimă. Există bărbați care cred astfel. Și ei cred pentru că sunt dezamăgiți, reci sau indiferenți. Ei cred din orgoliu sau din plictiseala față de gesturile altor bărbați. Iar femeile văd, înțeleg și, în cele din urmă, îi resping.

Femeile sunt influențate de felul în care un bărbat se poartă cu ele. E o chestie de psihologie, de atașament, de relație, de simpatie, luați-o cum vreți, dar o femeie întotdeauna va reacționa la prezența sau absența atenției din partea unui bărbat. Mai ales dacă acel bărbat e omul ei. Ea se va simți mai frumoasă dacă el îi va spune de fiecare dată cât e de frumoasă. Ea se va simți mai plăcut dacă el îi va colora prezentul prin atitudine, fapte și, pur și simplu, prin felul lui de a fi. Ea va zâmbi, când el îi va oferi flori și îi va da un sărut.

Totul e interdependent. Firește, ea îl va iubi și fără acele flori, ea va rămâne chiar dacă el nu o invită la cină sau la o plimbare. Dar cu siguranță va fi mai fericită dacă va remarca atenția și grija ta. Nu există femeie care să nu aprecieze efortul tău de a o face să se simtă mai bine. Imaginează-ți cum ar fi dacă în loc să privești încă un meci de fotbal, ați sta de vorbă. Și în loc să cauți cine trebuie să facă un lucru sau altul, l-ai face tu. Și în loc să taci, i-ai spune cât e de frumoasă. Și în loc să critici femeile care primesc flori, i-ai  oferi o floare. Așa, pur și simplu, pentru că o iubești. Crede-mă, ar fi altfel!

Nu sunt femei cărora să nu le placă florile sau gesturile frumoase. Sunt doar bărbați care cred astfel.

Foto: weheartit.com