Te rog să înțelegi un lucru: nu sunt fata pentru o singură noapte!

Uneori îmi doresc să fiu fata îndrăzneață care sărută pasional un străin într-un club de noapte, care îl mângâie delicat, fără a-l întreba cum se numește, unde locuiește și în ce relații se află cu mama sa. Aș vrea să trăiesc cu acest bărbat nebunia, să mă trezesc cu el în acelaș pat și să nu mă mustre conștiința, să nu regret nimic. Dar nu pot fi așa și niciodată nu voi fi.

Vreau să fiu cu cineva, mult mai mult decât fizic. Vreau să pierd timpul imaginându-mi cum buzele lui le ating pe ale mele, iar când, în cele din urmă, se va întâmpla acest lucru – să-l simt cu tot corpul și cu tot sufletul.

Pielea să mi se facă de găină și să simt fluturi în stomac. Vreau să mă simt ca la 16 ani.

Vreau să dorm cu cineva care-mi explorează corpul cu buzele sale moi și catifelate. Vreau să  știu ce mănâncă la micul dejun și cum arată atunci când doarme.

Mi-aș dori să mă întrebe care e cartea mea preferată și ce mă inspiră. Vreau să știu ce gânduri îl deranjează și în ce realții e cu familia sa. Vreau să știu motivul zâmbetului său.

Nu vreau să fiu o altă fată, fără nume, într-un oraș aglomerat. Nu vreau să mă simt jenată când, a doua zi dimineața, mă va îndemna să plec din apartamentul său.

Nu vreau să fiu doar un corp sau o bună amantă, pentru că sunt mai mult decât atât.

Nu pot face nimic în privința acestui defect. Mă atașez de fiecare om care apare în viața mea, chiar și de tipul dulce care mi-a oferit locul în autobuz. Mă simt prea puternică, iubesc prea profund, iar durerea mă copleșește.

Nu sunt fata pentru o singură noapte. Vreau să vorbesc până la răsăritul soarelui, îmbrăcată într-un tricou găurit în timp ce mânânc înghețată.

Vreau totul: iubire și emoții. Vreau să fiu nebună de pasiune. Vreau să fiu mult mai mult decât o fată de care își va aduce aminte la ora 3 dimineața, pentru a-și satisface plăcerile carnale.

Vreau să fiu în inima, nu în patul lui. Vreau să fiu importantă pentru el.

Sursa: soulpost.ru