Nu spune bărbatului tău că ai o problemă. Întoarce-te spre problemă și spune-i că ai alături un bărbat

Dacă bărbatul de alături nu te ajută să-ți rezolvi problemele, dar îți creează altele noi, înseamnă că nu e bărbatul tău. Dacă te forțezi pe loc și de fiecare dată când ceri ajutorul omului drag vezi indiferență, înseamnă că nu atât de drag e acel om. Dacă îți faci planuri și mereu trebuie să le faci singură, înseamnă că altcineva ar fi potrivit să facă parte din acele planuri. Pentru că nu se iubește fără să faci nimic. Pentru că dragostea se demonstrează cu fiecare gest, nu cu fiecare cuvânt. Pentru că un bărbat rezolvă problemele, nu adaugă altele noi.

Nu spune bărbatului tău că te simți slabă în fața problemelor. El demult trebuia să fie alături. Nu-i spune că nu mai știi ce să faci. El deja trebuia să te încurajeze și să-ți dea o soluție. Sau cel puțin să întrebe dacă ai una. Nu spune bărbatului tăi să se trezească la realitate. Dacă în el nu e simțul responsabilității, al dragostei față de tine, ai putea să insiști de o mie de ori că tot același răspuns ai primi. Un bărbat corect este alături. El întreabă, el așteaptă răspunsuri și în nici un caz nu lasă pe femeia lui să fie măcinată de griji și neputință. Pentru că el e alături la bine și la greu, nu-i așa?

Dacă ești sigură pe omul tău, vei fi sigură și pe deciziile sale. Vei fi convinsă de acțiunile lui. Nu te vei întreba de fiecare dată ce va face, cum va face, oare va fi el aproape când vei avea nevoie. Pentru că susținerea nu se întreabă, se testează în diverse situații.

Nu spune bărbatului tău că ai o problemă. Întoarce-te spre problemă și spune-i că ai alături un bărbat.