„Nu promite ce nu poţi face. Ideal este să faci ce n-ai promis”

Adesea oamenii au obiceiul să promită lucruri pe care nu le simt și nu le vor îndeplini nicodată. Ei urmăresc scopuri pe care le vor realizate cu orice preț. Sau uneori le este frică de adevăr și promit lucruri imposibile. Se limitează doar la o etapă din viața lor, nu-și asumă niște consecințe după care vor avea de suferit cei care au fost implicați în această situație.

Promisiunile nu au nici o valoare în viață. Ele nu au rol atât de important într-o relație. Vă mințiți amarnic crezând că promițând lucruri mari, veți putea să păstrați oameni alături de voi sau veți putea clădi o iubire puternică, rezistentă la probleme și griji. Încrederea se bazează pe fapte, pe sinceritate și nu pe vorbe goale. Demonstrezi omului de lângă tine că vrei cu adevărat să fii lângă el în acel moment când sunteți puși la încercare. Tu nu cedezi, îți îmbraci scutul și-l protejezi. În orice situație îi oferi sprijinul și încrederea ta.

Faptele au valoare, ele întrețin prietenii, familii și relații de iubire. Să nu crezi că atunci când promiți ești crezut. Sunt oameni care își impun acest lucru. Vor să creadă că nu-i vei trăda. Speră că nu vei fi ca toți, nu vor să te compare. Din această cauză îți dau șansa de a acționa. Tu trebuie să fii conștient de acest fapt și să nu trișezi.

Ai ales să promiți, atunci demonstrează că poți face ceea ce ai promis. Dovedește că ții cont de ceea ce spui, că ești destul de matur ca să-ți asumi responsabilități și obligații. Totodată manifești respect față de cel care crede în tine, ții cont de așteptările lui.

„Nu promite ce nu poţi face. Ideal este să faci ce n-ai promis”-Richard Branson