Nu primul iubit contează, ci ultimul. Primul îți va zbuciuma marea, ultimul o va liniști

Nu te programezi și nu te pui în rând la dragoste. Ea vine pe neașteptate și poate de asta o trăiești mai intens, mai frumos, mai pe toată viața. Și fiecare relație o păstrezi în felul ei: unele în minte, altele în inimă iar altele într-o ladă aruncată sub pat. După ceva timp, îți rămân aproape cele mai puternice dintre ele, la fel și cei mai speciali bărbați. Aceștia fie te-au învățat ceva, fie ți-au dat viața peste cap, fie te-au făcut să cunoști vibrațiile unui sărut dat pe spate. Tu îți vei aduce aminte doar de cei care au contat.

Sunt femei care țin minte toată viața prima dragoste. Și mai mult, o păstrează ca un etalon, un exemplu unic pe care îl compară cu toate tentativele de relații și bărbați trecuți prin viața lor. Puține dintre ele știu că doar atunci când se vor opri din fuga după trecut vor putea lăsa deoparte primul și păstra ultimul. Iar ultimul mereu este cel mai important. Ultimul bărbat îți va aduce siguranță și liniște.

Veți fi la fel de nebuni și fericiți, dar vei trăi momentele cu împăcarea că el este al tău, omul tău. Vei gândi diferit și nu doar că-ți vei imagina viitorul alături de el, dar îl vei construi pas cu pas. Primul bărbat va trezi nebunia din tine, te va învăța cum să iubești și cât de frumoasă poate fi viața în doi. Ultimul va transforma nebunia într-un secret comun, va fi un creator al vieții voaste și nu-ți va da motiv de neliniște. Nu te vei simți o fetiță de 18 ani, gata să facă orice pentru bărbatul ei, ci o femeie gata să înfrunte greutăți alături de prietenul, iubitul și omul ei.

Primul din viața unei femei este important, el va fi demonul sau îngerul ei, îi va arăta cum e corect să iubești sau îi va nimici orice dorință de a mai iubi. Ultimul însă e diferit. El va conta cel mai mult, el va rămâne alături pe viață și tot el va fi o reflecție a tuturor bărbaților avuți înainte și a tuturor visurilor despre viitor. Iar dacă ultimul din viața unei femei va fi și primul din inima ei, atunci ambii vor avea o destinație spre fericire.

Ultimul nu e doar ultimul din viața unei femei, el va fi și stâlpul unei familii frumoase și tatăl copiilor și prieten și bun amant pe măsură. El va accepta trecutul ei, acolo unde este și primul și asta poate e cea mai sinceră declarație de iubire. El va căuta să te cunoască, să te susțină și să aibă grijă de tine. El îți va arăta viața așa cum este ea, cu bune șu cu rele, te va invita alături în acest ritm nebun al dagostei și al căminului și va încerca să îți dea tot ce e mai bun.

Nu primul iubit contează, ci ultimul. Primul îți va zbuciuma marea, ultimul o va liniști. – citat cu autor anonim