Nu poți să ascunzi o dragoste, acolo unde ea este și nu poți să trăiești dragostea, acolo unde nu e nimic

Nu ai cum să ascunzi o viață sentimentele tale. Nu poți să păstrezi în sufletul tău niște emoții din cauza cărora ai putea exploda într-o zi. Nu ai puterea să depășești o iubire adevărată, transformând-o în secret. Dacă e dragoste, o trăiești. Sincer sau discret, în inima sau în gândul tău, frumos sau enigmatic, dar o trăiești. Pentru că s-ar putea să fie singura dragoste de pe pământ compatibilă cu ceea ce ai vrea să simți.

Dacă este dragoste, nu o respinge. Indiferent cum ar părea dragostea asta și indiferent cum ar reacționa celălalt. Uneori pentru a trăi o mare iubire îți ajunge și o zi. Uneori și câteva ore. Trăiești un sentiment nu pentru că așa trebuie, dar pentru că așa vrei. Iubești nu pentru că așa vrei, dar pentru că așa se întâmplă. Și atunci, la margine dintre trăire și dragoste, e regăsirea ta.

Să te ferești de oamenii alături de care nu poți fi tu. Alături de care nu poți iubi cu adevărat. Alături de care trebuie să mimezi dragoste. Ei nu vor face decât să acopere cu un voal mult prea transparent ceea ce simți. Și acest voal într-o zi se va rupe. Și tu vei recunoaște tot. Cu adevărat, unde nu este dragoste, nu e nimic.

Nu poți să ascunzi o dragoste, acolo unde ea este și nu poți să trăiești dragostea, acolo unde nu e nimic!