Nu pierde timpul pe femei ușoare, petrece-l alături de omul drag. Ce contează câte femei vei avea, dacă nici uneia dintre ele nu-i vei spune “iubita mea”?

El era admirat de multe femei. Îi plăcea să fie în centrul atenției și poate de aia nu a refuzat prăzile ușoare care îi cădeau în plasă. Flirta des și cu efect. Cucerea dintr-o expresie și niciodată nu regreta. Așa a adunat experiențe și iubiri neîmpărtășite. Ele îl iubeau, el nu. El avea alte treburi. În schimb, știa să plece în cel mai nepotrivit moment. Urmau sunete, lacrimi la telefon, o explicație formală și un adio spus prea repede. Apoi o lua de la început. Până în ziua când singur s-a îndrăgostit. Ziceai că e alt om. Apoi ea s-a jucat cu el, exact cum o făcea singur în trecut. Apoi atât de mult a vrut să-i spună “iubita mea”, însă tot ce a reușit să spună a fost un “eu nu te voi iuta niciodată”. Atunci el a înțeles ce conta cu adevărat, dar era prea tâzriu.

Viața te învață pe cine să iubești cu adevărat și pe cine să ignori. Dar tot viața te provoacă să alegi și de alegerea ta va conta dacă vei fi sau nu fericit. Totul e simplu: vrei dragoste sinceră, nu o căuta în brațele unor femei de ocazie. Vrei aventură, primește plăcere de la ea, doar că după să nu regreți că e prea târziu pentru plăcerea de a ține de mână femeia vieții tale. Din prostie poți face greșeli și unele din ele sunt iremediabile. Din greșeală poți pierde momente irepetabile. Poți da cu piciorul la fericire, la viitor și planuri legate de un om pe care să-l iubești cu adevărat. Din prostie și din alegeri greșite ai ratat șansa să fii împlinit. Ce vei simți atunci?

Nu pierde timpul pe femei de ocazie. Ele vin și se duc. Nu împărți din dragoste celor care nu au nevoie de ea. Fii sincer și iubește sincer. Fii alături de femeia care vrea să fie alături de tine, pentru că doar așa poți găsi o iubire reciprocă. Nimic mai mult nu contează ca clipa în care te vei trezi dimineața și vei avea cui să-i spui “te iubesc”. Restul e trecător. Restul doar te face să uiți, să nu mai iubești, să nu mai știi de tine.

Nu pierde timpul pe femei ușoare, petrece-l alături de omul drag. Ce contează câte femei vei avea, dacă nici uneia dintre ele nu-i vei spune “iubita mea”?