Nu o să te aștept la noapte…

Avem șapte ani de când împărțim același pat în weekend-uri și câteodată în zilele obișnuite. Doar un pat împărțim, nimic mai mult. Suntem doi oameni cu gânduri și idei diferite. Ne întâlnim în seri cu stele sau cu cer înnorat și ne iubim la lumina unei lămpi. Apoi fiecare își vede de treburile sale.

Te sperie sau nu dorești să locuim împreună. Iar lucrul ăsta mă face să mă întreb dacă ești omul potrivit, dacă nu am pierdut și pierd timpul cu tine. Vreau ca în diminețile toride sau friguroase să mă trezesc lângă bărbatul care să-l iubesc și mă iubește, căruia să-i pregătesc cafeaua și să-i ascult planurile de viitor. Doresc să mi se facă complimente și să fiu îmbrățișată cu căldură. Sunt femeie, fiecare parte a corpului meu depinde de iubire. Tu nu mi-o dăruiești. Acolo în pat împărtășim o satisfacție, nimic mai mult.

Am obosit să cred că așa ești tu, că pur și simplu într-o zi va fi altfel. Am obosit să cerșesc de la tine atenție și grija de care duc lipsă. Uneori mă întrețin sufletește cu vorbe frumoase, dar sincere, spuse de alți bărbați cu ocazii mărunte. Voi fi sinceră, nu mai știu cât voi accepta asta.

Nu o să te aștept la noapte cu ceva frumos, nu mă voi îmbrăca în cea mai frumoasă lenjerie și nici nu te vor ruga să mai stai. Pentru că eu nu exist doar când asfințește soarele, dar respir și aștept atenție din partea ta și în timpul zilei. Uneori mă simt rău, sunt răcită sau vreau să plâng. Alteori iausingură prânzul și nimeni nu-mi spune „ poftă bună”. Iar tu nu ești acolo lângă mine la momentul potrivit. Ție nu-ți pasă. Nu te voi aștepta la noapte, fiindcă vreau să fiu și eu să fiu așteptată și iubită cu adevărat.