fb

Nu o să-mi mai fac griji pentru omul care nu își face griji pentru mine

Să nu te plângi că nu mai comunicăm, dacă niciodată nu îmi scrii sau nu mă suni. Eu nu sunt obligată să încep întotdeauna o conversație. De ce numai eu trebuie să fiu preocupată să menținem relația? Dacă îți va fi dor, ai numărul meu.

Dar tu nu vrei să stabilești legătura cu mine. Vrei că eu să vin întotdeauna cu inițiativa. Vrei ca eu să rog să îmi oferi atenție, ca tu să poți alege dacă ești dispus să mi-o oferi sau nu. Vrei să simți putere asupra mea. Îți este dor de perioada când îți scriam de câte trei ori pe zi, așteptând măcar un răspuns.

Nu ești obișnuit cu tăcerea, dar acum vei avea parte doar de ea. Dacă tu nu vei depune efort să mă contactezi, nici eu nu o voi face. Relația noastră, fie de prietenie sau de flirt, trebuie să fie reciprocă. Trebuie să îmi oferi ceea ce vrei să primești.

Ești un ipocrit dacă crezi că tu ai dreptul să nu îmi răspunzi la mesaje, iar eu nu.

Nu mai vreau să îmi fac griji pentru persoanele cărora nu le pasă de mine. O relație unilaterală este extenuantă. Nu am primit niciodată nici măcar recunoștință în schimb. Am fost privată și de respectul pe care îl merit. Nu are sens să alerg după tine, când tu accelerezi încontinuu.

Dacă te deranjează deja faptul că te ignor, trebuie să conștientizezi ce atitudine ai avut față de mine și să o schimbi.

Nu te voi mai întreba dacă ești liber în weekend, pentru că știu că întotdeauna găsești scuze pentru a nu ne vedea. Nu voi mai concura pentru a obține atenția ta, pentru că persoana care va ține la mine mi-o va oferi fără a-i cere acest lucru.

Știu că te-a flatat atenția mea atâta timp cât ea a fost manifestată, dar mai mult nu vei avea parte de ea. Nu îți voi mai scrie prima, nu voi planifica întâlniri și nu voi iniția conversații.

Nu mă voi indispune pentru că cineva se gândește prea puțin la mine. Nu îmi voi pierde mai mult timpul cu tine.

Source :

lifegeek