Nu ne despărțim de sufletul pereche, niciodată

În viața ta, la un moment dat, simți ceva ce nu ai mai simțit niciodată, ceva ce nu ai mai trăit până acum. Poate că ai mai avut experiențe frumoase, dar cele pe care le trăiești azi sunt cele mai deosebite și cele mai speciale.

Toate acestea ți se întâmplă în cele mai obișnuite zile din viață. Poate nici nu ești pe deplin conștient de ceea ce ți se întâmplă, dar se întâmplă. Iar toată această nouă experiență și trăire îți vor schimba viața foarte mult. Simți cum viața ta se umple de energie, de fericire necunoscută până acum. Asta trăiești atunci când întâlnești sufletul pereche, când inima ta bate la unison cu a ei.

Nimeni nu știe când vom întâlni sufletul pereche.

Poate va fi în cafeneaua de lângă casă, dar poate va fi departe, peste mări și țări. Sau chiar într-o bună zi vom deschide ochii, iar alături de noi va fi sufletul pereche care era acolo dintotdeauna, doar că nu l-am observat până acum.

Până la urmă, nu este atât de important modul în care aceste persoane intră în viața noastră. Cel mai important este că ele există. Deși totul în jurul nostru rămâne la fel, pentru noi absolut totul se va schimba.

Vei simți imediat atunci când sufletul tău se va conecta cu sufletul altei persoane. Aceste sentimente de nedescris îți vor pătrunde prin tot corpul și te vor schimba pentru totdeauna. Vei înțelege că această întâlnire trebuia să aibă loc neapărat. Că anume spre asta ai tins toată viața, că ai așteptat aceste momente: să întâlnești sufletul pereche printre milioanele de alte suflete.

Și începi să te simți incredibil, te învăluie mii de gânduri, emoții, sentimente. Chiar de la prima îmbrățișare simți că este pentru totdeauna. În sfârșit te simți calm, ușor, fericit, împlinit. Și te gândești: cum oare ai trăit înainte? Cum ai rezistat?

Iubirea este un sentiment destul de dificil, iar găsirea unui suflet pereche nu este atât de ușor de găsit și nu tuturor le reușește. Îndrăgostindu-ne, de foarte multe ori nu înțelegem pe deplin iubirea, nu știm ce să facem cu toate emoțiile și trăirile.

După o despărțire, totul doare.

Nu contează cine pleacă primul, pentru că rănile și dezamăgirea rămân în sufletele ambilor parteneri, în sufletele care până cu doar câteva clipe în urmă erau împreună. Și învățăm să trăim din nou. Zi de zi…

Învățăm să găsim bucurii în micile momente ale vieții. Învățăm să umplem rănile cu dragoste. Simțim că suntem capabili de iubire și cu siguranță vom întâlni sufletul pereche.

Sufletele înrudite au existat dintotdeauna în această lume. Chiar și în acele clipe de disperare pe care le simțim după o despărțire și nu mai credem în nimeni. Această flacără a iubirii mereu este pregătită să se aprindă, doar așteaptă momentul potrivit. Sufletul pereche este mereu acolo.

Sufletele noastre sunt mereu legate printr-un fir invizibil, care se apropie unul de altul tot mai mult și mai mult. Când se pare că totul este împotriva noastră, primim un semn, întâlnim sufletul destinat anume nouă. Acceptăm această iubire ca pe un semn și un dar din partea destinului nostru.

Nu putem explica această legătură, dar ne dăm seama că a fost pur și simplu imposibil să fim despărțiți de sufletul nostru pereche.

Sursa :