fb

Nu-mi spune iubitule să plec pentru că nu mă meriți. S-ar putea într-o zi să-ți dau dreptate

Nu-mi spune iubitule să te uit. Nu vreau să te uit. Și nu vreau să cred că te joci cu amintirile. Și cu vorbele.

Nu-mi spune că nu poți fi la nivelul așteptărilor mele. Te-am așteptat prea mult ca să te mai aștept o dată. Nu vezi că ești tot?

Nu-mi spune că nu ești suficient de puternic. Tu mă strângi în brațe. Tu mă susții. Tu mă faci să fiu un copil lângă inima ta și mândră când pășesc alături.

Nu-mi spune că ești gelos și cu asta mă omori. Sunt femeie și e plăcut. Sunt femeia ta și e de două ori mai plăcut.

Nu-mi spune că nu ai. Că nu poți să-mi asiguri un viitor. Tu ai ceea ce mă face împlinită. Ai siguranța de care am nevoie. Ai universul tău atât de al meu. Ai dragostea ta.

Nu-mi spune că m-ai dezamăgi. Te știu. Te-am văzut vesel și trist, fericit și încruntat, dar mereu hotărât, gata să faci, să schimbi, să creezi. Cum poți să mă dezamăgești iubindu-mă?

Nu-mi spune că ești laș. Te-am admirat de atâtea ori, că am făcut din lașitate un antonim perfect pentru tine.

Nu-mi spune că mă voi plictisi. Mi-e dor, mi-e sete de tine, mi-e frumos și liniște, dar nu mă plictisesc. Ești nebunul meu și tăcerea mea. Vezi? Auzi?

Nu-mi spune, iubitule, că nu poți fi tu ultimul din viața mea. Că fericirea mea nu e în brațele tale. Lasă-mă să te îmbrățișez și să opresc timpul.

Nu fi iubitule neîncrezător, pentru că tu ești cel care-mi dă încredere în fiecare zi. Încredere pentru azi, pentru mâine, pentru totdeauna.

Nu-mi spune iubitule să plec pentru că nu mă meriți. S-ar putea într-o zi să-ți dau dreptate.