Nu-mi pasă de greșelile tale, încă mai meriți respect, efort și iubire

Nu-mi pasă că te crezi mereu singură. Dacă nu ai avut niciodată o relație serioasă, doar câteva relații eșuate, unde chiar și un simplu sărut îl ascundeai de cei din jur. Dacă ai crezut că sunteți un cuplu, iar atunci când totul a luat sfârșit te-ai simțit vinovată. Trebuie să știi că meriți mult mai mult. Meriți o relație serioasă cu un bărbat care face eforturi reale pentru a fi cu tine. Meriți să-i cunoști părinții și să primești mesaje de dragoste în fiecare dimineață. Meriți o dragoste adevărată.

Nu-mi pasă  că ești în depresie. Dacă nu ai dorința de a ieși din casă, iar cei din jur nu-ți înțeleg schimbarea bruscă a stării de spirit. Acest lucru se întâmplă, fiindcă mintea ta este diferită de a lor atunci când te simți singură și neajutorată. Meriți iubirea celui care înțelege că „boala” nu te face slabă . Ea îți dă puteri pe interior. Când trăiești tulburarea în fiecare zi, săptămână, lună, vei găsi pe cineva care te va accepta și iubi. Nici nu-ți va observa agitația din interiorul tău, pentru că va fi o parte din tine.

Meriți pe cineva cu care ai putea să-ți faci planuri pentru viitor. Pe cel care îți va aprecia eforturile de a evolua. Ai nevoie de cel care te va sculta și te va ajuta să iei alegerea corectă în momentele de confuzie. Omul care mereu va fi lângă tine.

Nu-mi pasă că ai avut niște părinți care ți-au dăruit o dragoste plină de otravă. Părinți care nu au avut capacitatea să vorbească de la inimă la inimă, fiecare conversație se termina cu remărci batjocoritoare. Părinți care te făceau să tremuri de fiecare dată când ridicau vocea, deoarece certurile lor nu erau niște neînțelegeri simple dintr-o familie.

Meriți pe cel care va putea să-ți amintească cum arată dragostea adevărată. Pe cel care te va lua de mână atunci când vor fi mici neînțelegeri între voi, pentru că el nu va țipa, ci va încerca să găsească mici compromisuri, astfel ca relația voastră să fie mai puternică. Ai nevoie de acel om care îți va dovedi că nu trebuie să-ți înlocuiască părinții. Nu respinge un astfel de bărbat.

Nu-mi pasă că toți foștii tăi te-au înșelat. Dacă ești obișnuită să fii folosită și trădată. Dacă nu speri că bărbatul cu care dormi va rămâne la noapte. Iar atunci când el îți ignoră mesajele tu ridici din umeri și îi scrii din nou. Înseamnă că pentru tine durerea s-a trnsformat într-o normalitate a vieții tale. Meriți pe cel care se uită în ochii tăi și-ți jură că-ți va rămâne credincios și se ține de promisiune. Pe cel care îți va demonstra că iubirea există și e frumoasă, reală, caldă, sinceră și necondiționată.

Nu-mi pasă că la spatele tău ai un bagaj plin cu experiențe. Dacă mai suferi după moartea cuiva drag sufletului tău. Dacă ești geloasă și nu te poți controla. Dacă nu poți dormi noaptea și nu te poți trezi dimineața. Ai nevoie de cel care te va salva de suferință. De cel care te va convinge să faci față propriei vieți și să încetezi să joci rolul de victimă. Meriți pe cel care te va face să realizezi că există multe lucruri minunate de care trebuie să te bucuri, decât să trăiești mereu durerea.

Nu-mi pasă că greșești mereu. Tu meriți respect, efort și iubire.

Source :