Nu mai minți. Cum în realitate bărbații se uită la corpul unei femei

Femeile vor să fie frumoase și iubite. Este un lucru firesc. Nu înțeleg totuși de ce multe femei visează la dragoste, dar încep cu minciuna.

Văd femei, tinere și mature, fiecare frumoasă în felul ei. Multe dintre ele nu-şi acceptă frumusețea naturală şi vor să devină mai bune. Își vopsesc fețele, își dezgolesc picioarele, astfel trucât aiurea o frumusețe naturală.

Nu aștepta din partea Universului un prinț, dacă nu poți fi prințesă fără să minți.

Minciuna poate că e un cuvânt poate prea dur, însă în spatele ei se află frica de a părea urâtă. Nu există femei urâte, cel puțin eu n-am întâlnit. Există doar cele care încearcă să ne convingă de acest lucru. “Sunt urâtă, de aia privește cum mi-am vopsit buzele, genele, cum mi-am adâncit decolteul și mi-am dezgolit picioarele. Nu am nimic mai mult, toată atenția spre ecran: pe ecran este o publicitate strălucitoare, iar în spatele lui doar fire și praf.”

Interesul meu pentru femeie niciodată nu este fața, picioarele sau silueta ei. Atracția se întâmplă la un nivel mult mai profund, interior, spiritual.

Bărbatul se îndrăgostește de naturalețe, de felul de a fi femeii, iar chipul și figura îi trezesc admirația după aceea.

Noi, bărbații, nu percepem frumusețea doar cu ochii. Ar fi prea plictisitor. Scanăm fiecare mișcare: întoarcerea capului, mersul, poziția genunchiului, vocea. Simțim grația.

Ea nu poate fi copiată, cumpărată, învățată de la modele. Grația este unică şi fiecare femeie este înzestrată cu ea, doar că aceeași grație poate fi anulată prin minciuni de suprafață.

Femeia nu trebuie să devină cineva, e suficient doar să fie şi deja este suficientă, frumoasă. Bărbatul la început poate fi atras de exterior, însă în esență apreciază altceva.

El oricum va găsi, va descifra frumusețea femeii. Pentru fiecare frumusețe se va găsi un fan iubitor, un poet sau un prinț. Nu merită să o arăți. E suficient doar să fii.

Sursa :